20150823-122932.jpg
Nieuws

SportFair 2018

De SportFair is de jaarlijkse dag voor jong en oud, waarop het activiteitenaanbod in de gemeente IJsselstein wordt gepresenteerd door de lokale verenigen en organisaties. Presenteer ook jouw vereniging of organisatie op de SportFair, meld je aan!
Dit jaar worden ook de Sporthuldingen van de gemeente IJsselstein gekoppeld aan dit evenement. Vergeet niet de kampioenen van jouw vereniging of organisatie daarvoor aan te melden.

Zien, meedoen en beleven
Het sportfeest vindt plaats op Het Podium. De sportverenigingen doen hun uiterste best om de bezoekers hun sport te laten beleven. Door mee te doen met de activiteiten ervaar je hoe leuk een sport kan zijn. De SportFair biedt je de gelegenheid om op één dag kennis te maken met veel sporten. Op de informatiemarkt kun je informatie krijgen van de verenigingen, organisaties en bedrijven. Het podium biedt een dagvullend programma met dans en sportdemonstraties.
Je bent van harte welkom bij de opening om 11.00 uur. De sportprogramma’s duren tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Kinderfunpark
BSO IJsselstein verzorgt voor de kinderen een leuk programma, waarmee ze zich de hele dag kunnen vermaken.

Sporthuldigingen
De gemeente IJsselstein eert alle sportkampioenen en bijzondere sportpresentaties. Daarbij is iedereen van harte welkom: familie, teamgenoten en vrienden. Kom naar de huldiging en laat daarmee zien dat jullie de prestaties van de sporters waarderen.

De gemeente vraagt de IJsselsteinse sportverenigingen hun kampioen(en) aan voor de huldiging aan te melden.
Dat kan via de website www.sportfair.nl of per mail naar info@sportfair.nl.

Ook jij kunt je presenteren op de SportFair
Sportvereningen, dansgroepen, fysiotherapiepraktijken, sportscholen, bedrijven, zorgorganisaties en anderen die sport en bewegen stimuleren… iedereen is welkom!
Neem contact op via info@sportfair.nl

Meer weten?
Kijk op www.sportfair.nl

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein