Atelier Kunstig Art
Ontmoeten
Bekijken

Atelier Kunstig Art

Werkt verslavend!
Atelier Kunstig Art

Wie is Sylvia te Braake van Atelier Kunstig Art?

In 1961 ben ik in Zimbabwe geboren en sinds 1976 woon ik in Nederland. Mijn beide ouders zijn van Nederlandse nationaliteit. Ik ben dus opgegroeid met de Engelse taal en mijn Nederlands is misschien niet altijd perfect, “de en het” is altijd gokken voor mij, hoe dan ook ik geef sinds 2004 met veel plezier  les in mijn eigen atelier, Atelier Kunstig Art, in IJsselstein.

Passie en missie

Intuïtief schilderen en lesgeven is mijn passie en mijn missie. Ik heb mijn eigen methode van intuïtief schilderen ontwikkeld om mensen te helpen leren schilderen en om ze te begeleiden in hun eigen bewustzijnsontwikkeling door gebruik te maken van intuïtief schilderen. Zonder het zelfs maar te beseffen gebeuren er wonderlijke processen tijdens het schilderen. Het is zelfs niet nodig dat je het ziet. Je zal het vanzelf merken dat je anders in het leven gaat staan. Dit is de reden waarom ik zoveel mensen wil "besmetten" met het "intuïtief schilder virus".

Uitdaging

Ik vind het heerlijk om te brainstormen met cursisten over wat er gaande is op hun doek en hoe ze verder kunnen gaan. Het is voor mij, zelfs na zoveel jaren lesgeven, genieten hoe bijzonder zo'n proces kan zijn en hoe veel goeds het iedereen brengt.

Sowieso is elk schilderij een nieuwe uitdaging waardoor schilderen altijd boeiend blijft.

Vrijheid = blijheid

Er mag ook van een plaatje nageschilderd worden om je ogen / hersenen / handen te trainen met wat je “ziet”. Daarnaast zijn er verschillende materialen aanwezig om op je doek te plakken.

Intuïtief schilderen is meer dan alleen schilderen!

Het is eigenlijk een combinatie van een aantal cursussen ineen en dat voor de prijs van één!

Extra's

Atelier Kunstig Art helpt je in je bewustzijnsontwikkeling. Natuurlijk door intuïtief schilderen - zie de diverse cursussen en workshops en daarnaast ook door bijvoorbeeld een maandelijkse mindset trainingen Feng Shui evenementen.

Atelier Kunstig Art is voor jouw welzijn!

Juist door een combinatie van verschillende methoden en invalshoeken te gebruiken is het zo bijzonder hoe alles samenkomt. Uiteindelijk is dat de rode draad van al deze workshops en cursussen - je mindset -  en hoe je die inzet voor je eigen welzijn. Uiteraard staan plezier en de broodnodige ontspanning op de eerste plaats en voor velen er even tussenuit en onder de mensen zijn is net zo belangrijk.

Wat biedt Atelier Kunstig Art jou?

"Wekelijkse date met je ezel!"

Wekelijks de mogelijkheid om intuïtief te komen schilderen door het gebruik van een 4 of 9 strippenkaart, die respectievelijk 8 of 18 weken geldig is, buiten de schoolvakanties om.

Je gaat iedere keer weer verder met je schilderij waardoor een boeiend proces op gang komt. Soms gebeurt er veel en ontstaat  een ware transformatie op het doek, vaak ook bij de persoon zelf. 

Onderschat de kracht van een penseel met verf niet! 

Je mag uiteraard altijd van een plaatje schilderen als dat jouw voorkeur heeft. Alles mag.

Middag of eendaagse workshop intuïtief schilderen

Op zaterdag worden er regelmatig losse schilderdagen  gegeven. Je kunt dan een hele dag komen of 's middags instromen. De workshop is altijd inclusief materiaal en voor wie de hele dag komen wordt er ook voor een lunch gezorgd.

Singles schilderen

Voor de single die graag schildert dé gelegenheid om samen met andere singles een zaterdagmiddag uit te zijn met andere kunstzinnige mensen. Je hebt de vrije keuze wat je wilt schilderen.

Teambuilding / communicatietraining

Ook het bedrijfsleven kan terecht bij Atelier Kunstig Art. Van een wat eenvoudige teambuilding tot een diepgaande communicatietraining met behulp van intuïtief schilderen De ervaring bij bedrijven is dat er vaak verbazing is over het feit dat hun ‘communicatieprobleem’ zich letterlijk op het doek laat zien.

 Een doek kan gelukkig niet liegen. Het staat je dan ook echt aan te kijken.  Zo haal je een hoog rendement uit je training en heb je alleen een beetje lef nodig!

Atelier Kunstig Art is meer dan alleen schilderen!

Mindset Training van KnowVision

Elke tweede donderdagavond van de maand wordt er een mindset training gegeven in het atelier. Dit wordt gegeven door Mary-Rose Kolkman. Door eerst via een visualisatie oude emoties op te ruimen kunnen er later op de avond nieuwe maand doelstellingen gevisualiseerd en neergezet worden.

"Hello Feng Shui"

Regelmatig worden er nieuwe Feng Shui evenementen in het atelier gegeven door Mary-Rose Kolkman, Feng Shui master / stylist. Feng Shui is een 6000 jaar oude Chinese methode wat vandaag de dag nog nauwkeurig werkt om een persoonlijke en/of bedrijfswelvaart te creëren. 

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 19:30 - 22:00
Dinsdag: 13:15 - 16:30
Woensdag: 10:00 - 13:00 en 19:30 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 13:00
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!