Classic Car Event
Ontmoeten
Bekijken

Classic Car Event

Classic Car Event

Lions Ijsselstein Lopikerwaard organiseert zaterdag 2 juni 2018 weer het Classic Car Event in de IJsselsteinse binnenstad, met als thema ‘History meets History’. Naar verwachting zullen 100 klassieke auto’s hun opwachting maken in de binnenstad, waar publiek en deelnemers de mooie auto’s kunnen bewonderen.  

Dit jaar wordt de organisatie van dit publieksevenement ook aangegrepen om geld op te halen voor het goede doel.  Aangezien de Lions zich richten op ondersteuning van mensen en instellingen in de regio, is gekozen voor de Stichting Abrona, om hen te helpen de middelen bij elkaar te brengen voor een nieuwe groentekas.

Het evenement start om 9.00 uur. Bij binnenkomst stellen de auto's zich op in de binnenstad. Vanaf 13.00 uur wordt er gestart voor een rondrit door de regio. De auto’s worden aan het einde van de middag verwacht voor een afsluitend samenzijn op de parkeerplaats van Schilte, met een drankje, hapje en muziek.

Heb je interesse om deel te nemen met je eigen 'classic car'?
Of ken je iemand die dit zou willen doen? 

Bestel een deelnamebewijs

Kosten: € 50,00 per voertuig.
Dit bedrag komt geheel ten goede aan de groentekas van Stichting Abrona, een stichting die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. 

Meer weten?
Kijk op de website www.lionsclassiccar.nl voor onder meer een foto-impressie van vorig jaar en meer informatie over Stichting Abrona.

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!