Classic Car Event
Ontmoeten
Bekijken

Classic Car Event

06 juni
Classic Car Event

De volgende editie van het Classis Car Event staat gepland op zaterdag 6 juni. Meer informatie over het programma volgt later.  

Programma 2019

Lions IJsselstein Lopikerwaard organiseert zaterdag 1 juni 2019 weer het Classic Car Event in de IJsselsteinse binnenstad, met als thema ‘Passion for the Past’. De verbinding tussen historische klassiekers, de historische binnenstad, maar ook de verbinding met de klassieke wipwatermolen, een unieke landmark in de Lopikerwaard. Naar verwachting zullen zo'n 60 klassieke auto’s hun opwachting maken in de binnenstad, waar publiek en deelnemers de mooie auto’s kunnen bewonderen.  

Dit jaar wordt de organisatie van dit publieksevenement ook aangegrepen om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel De Stichting Cabauwse Molen. De organisatie hoopt daarmee de stichting maximaal te kunnen ondersteunen bij de financiering van het noodzakelijke restauratieplan van de molen. 

Het evenement start om 9.00 uur. Bij binnenkomst stellen de auto's zich op in de binnenstad. Vanaf 12.00 uur wordt er gestart voor een rondrit door de regio. De auto’s worden vanaf 15.00 uur weer in IJsselstein verwacht voor een afsluitend samenzijn op de parkeerplaats van Schilte.

Heb je interesse om deel te nemen met je eigen 'classic car'?
Of ken je iemand die dit zou willen doen? 

Bestel een deelnamebewijs

Kosten: € 15,00 per voertuig.
Dit bedrag komt geheel ten goede aan De Stichting Cabauwse Molen. 

Meer weten?
Kijk op de website www.lionsclassiccar.nl voor onder meer een foto-impressie van vorig jaar en meer informatie over dit initiatief.

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!