Theo ter Horst
Ontmoeten

De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst

14 december
De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst

Een poëtische culturele winteravond in sprookjesachtige kerstsfeer op meer dan 75 locaties in de binnenstad van IJsselstein. Dit jaar vindt deze hartverwarmende kerstavond voor jong en oud voor de 10e keer plaats. 

De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst is inmiddels een traditie in IJsselstein. Op bijzondere locaties, waarvan normaal de deuren gesloten blijven, wordt u verrast op intieme concerten, wonderlijke vertellingen en betoverende dans in sfeervolle taferelen.

Programma (nog niet beschikbaar voor 2018)

De Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst wordt mogelijk gemaakt door meer dan 700 artiesten en ruim 250 gastheren, gastvrouwen en suppoosten. De voorstellingen op meer dan 75 verschillende locaties in de binnenstad duren maximaal 10 minuten en zijn toegankelijk voor iedereen. De entree is gratis, behalve de Pieklocaties voor topvoorstellingen die kosten één euro (zie programma). Ben je nieuwsgierig naar de artiesten? Het volledige programma voor de avond vind je hier.

Sprokkelmenu
Ook dit jaar kun je voorafgaand aan de Sprokkelroute tussen 17.00 en 19.00 uur genieten van een speciaal Sprokkelmenu bij restaurants. Meer informatie over de deelnemende restaurants volgt.


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!