Ontmoeten

Dialoog in IJsselstein

8 november 2018
Dialoog in IJsselstein

Dag van de Dialoog 8 november 2018.

Op donderdag 8 november vieren we in het Fulco het 10-jarig bestaan van de Dag van de Dialoog in IJsselstein. De zaal is open vanaf 14:30 uur. Van 15:00 tot 16:30 uur gaan we in groepen van circa 6 personen in dialoog over het thema:  Elkaar zien.

In deze tijd van fakenieuws en korte berichtjes via social media is het lastig te weten wat waar en wat onwaar is. Hoe zie jij mij en hoe zie ik jou…? 

We nodigen je uit om deze dag met ons te vieren. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen en er is nog plaats voor meer! Meld je aan als deelnemer en/of gespreksleider via www.dialooginijsselstein.nl. Dit kan tot 2 november. Wees er dus snel bij!


Dit jaar nieuw:  Er is ook een stamtafel, die om 15:30 uur van start gaat. Daar wordt niet echt een dialoog gevoerd. Iedereen is vrij, ook zonder aanmelding vooraf, aan het gesprek deel te nemen. Het thema blijft: Elkaar zien. Kom en ervaar!

Het Fulcotheater heeft aangeboden om deze dag mede vorm te geven door haar zalen beschikbaar te stellen. Het Fulco heeft een piano beschikbaar dus mocht je je geroepen voelen om deze dag muzikaal af te sluiten, meld je vooral bij ons aan. We zien je graag op 8 november!

Aanmelden kan via: www.dialooginijsselstein.nl

Of telefonisch: 06-52420989 (Wilma Trompetter) 0f 06-12276576 (Jette Bertels)  

Het Coördinatieteam Dialoog in IJsselstein: Jette Bertels, Jos de Wit, Wilma Trompetter

Dit zijn onze contactgegevens

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!