Fashion en Lifestyle event I Foto: Marcel Meijer Photography
Winkelen

Fashion & Lifestyle Event

15 september
Fashion & Lifestyle Event

Zaterdag 15 september staat de binnenstad van IJsselstein van 12.00 - 17.00 uur in het teken van Fashion & Lifestyle. Bezoekers kunnen de nieuwste najaarsjaarstrends ontdekken en bewonderen. Ondernemers presenteren op feestelijke wijze de nieuwe collecties in de winkels en geven spetterende modeshows op de catwalk en rode lopers in de winkelstraten. 

De modellen laten een brede mix zien van trends. Van nieuwe najaarsmode, (woon)accessoires, schoenen, tassen, sieraden tot lekkernijen en de hipste hebbedingen. De shows, in samenwerking met Dansinstituut Jos Dolstra en Dansschool Dansja, vinden plaats door de hele binnenstad. Voorafgaand aan de shows zijn er dansoptredens en zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting. 


Ontmoet elkaar tijdens het shoppen en geniet van een hapje en een drankje bij een van de gezellige barretjes, terrassen en restaurants. 

Tijden

Het Fashion & Lifestyle event vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur. De shows met de nieuwste trends starten om 13.00 en 15.00 uur. Om 12.00 en 14.00 uur zijn er dansoptredens op de catwalk. 

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!