hollandse-ijssel-ijsselstein-mohammad-bakhash-low-res.jpg
Ontmoeten

Instawalk door verlicht IJsselstein

12 december
Instawalk door verlicht IJsselstein

UIT in IJsselstein organiseert op woensdagavond 12 december een IJsselsteinse Instagramwandeling (Instawalk). Deelnemers aan de wandeling brengen de mooiste plekken van verlicht IJsselstein met een Instagramfoto in beeld en delen de foto’s via hun sociale mediakanalen. De wandeling begint om 20.00 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.

Het doel van de wandeling is om de mooiste plekken van verlicht IJsselstein in beeld en onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen uit IJsselstein en daarbuiten. Dit kan door de gemaakte foto’s zo veel en zo vaak mogelijk te delen. Via Instagram en andere sociale mediakanalen. Bij de wandeling is een gids aanwezig om de deelnemers attent te maken op bijzondere plekken en objecten. 

Ontmoet elkaar in IJsselstein op Instagram
Een andere aanleiding voor de wandeling is om Instagrammers die al actief zijn via #IJsselstein persoonlijk kennis met elkaar te laten maken. Ontmoet elkaar in IJsselstein!   

Deelname en kosten
Opgeven kan via info@uitinijsselstein.nl onder vermelding van ‘Instawalk’ en je naam en telefoonnummer. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door. Deelname is gratis. Een tegenprestatie in de vorm van #IJsselstein #MaandvanhetLicht #OntmoetelkaarinIJsselstein bij het delen van de foto’s wordt op prijs gesteld. De leukste en bijzonderste foto’s worden gepubliceerd op IJsselstein.nl en sociale media. De startplek van de wandeling is de bibliotheek, Overtoom 7.

Maand van het Licht

De Instawalk is een van de vele sfeervolle activiteiten in de Maand van het Licht in IJsselstein. Bekijk het volledige programma op IJsselstein.nl

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!