kinderparade.jpg
Ontmoeten
Recreƫren

Kinderparade

26 mei
Kinderparade

De Kinderparade is een jaarlijks evenement van de Ronde Tafel en is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar uit de omgeving van IJsselstein. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere familieleden zijn ook van harte welkom. De Kinderparade is een mix van cultuur, theater en attracties. Er zijn allerlei activiteiten zoals dans- en muziekoptredens, creatieve workshops met hout, verf en papier, spelletjes voor de kleinsten en springkussens en stormbanen voor de iets grotere kinderen. Op de Kinderparade zijn leuke eet- en drinkstandjes.

Wat is er te doen?

- Muziek- en dansoptredens
- Verantwoord schminken
- Creatieve workshops houtbewerken, schilderkunst
- Eten en drinken voor de kinderen en de volwassenen
- Naar grote hoogte klimmen
- Verwoestende stormbaan
en nog veel meer...

Praktische informatie 

In het Kloosterplantsoen van 12.00 tot 18.00 uur.

Een entreekaartje kost € 5,00 per kind, volwassenen zijn gratis. De kinderen hebben ongelimiteerd toegang tot alle optredens, workshops en attracties passend bij de leeftijd, krijgen een zakje chips, een appel en limonade om de dorst te lessen.

Om lange wachtrijen voor de workshops en attracties te voorkomen zijn de toegangskaarten beperkt beschikbaar en alleen online te koop.

De Kinderparade IJsselstein heeft geen winstoogmerk. Het doel is een mooie onvergetelijke middag voor de kinderen. Mocht er wat overblijven dan wordt het volgend jaar gewoon nog vetter.

 

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!