MOSYNE
Winkelen

MOSYNE

mode & bijzaken
MOSYNE mode & bijzaken

MOSYNE mode & bijzaken is in februari 2013 geopend, door Monique Kuipers-Van Os, in de Utrechtsestraat 28 te IJsselstein en alweer 5 1/2 jaar met succes een begrip in dit authentieke stadje.

In onze sfeervolle winkel in het gezellige winkelhart van IJsselstein vind je de juiste combinatie van chique, casual en zakelijke kleding, aangevuld met trendy, modieuze schoenen en laarzen. Als primeur biedt MOSYNE haar eigen schoenenlabel met een perfecte pasvorm in een aantal geweldige modellen.

MOSYNE onderscheidt zich door snel wisselende kleine collecties van verschillende merken die stijlvol, toch betaalbaar en niet overal te koop zijn. We hebben een vast merkenpakket, maar geen hoge voorraden en we houden steeds bewust ruimte over voor iets nieuws. Een gezonde afwisseling inspireert onze klanten en soms is uitverkocht dus ook echt uitverkocht. Maar dat betekent wel dat er dan weer een verrassend, nieuw item in de winkel hangt.

Naast Nederlandse merken tref je bij MOSYNE merken uit Scandinavië, Italië, Spanje en Frankrijk aan. Om je outfit compleet te maken hebben wij met zorg de nieuwste collectie sieraden, tassen en riemen geselecteerd.

Ons team bestaat uit deskundige stylistes met jarenlange ervaring in de modebranche. Wij geven écht eerlijk advies en helpen enthousiast met uitzoeken, combineren en passen. Daarnaast laten we kleding vermaken én zorgen we voor een heerlijke cappuccino …. Kortom, persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel en wij zorgen ervoor dat je met een prettig en blij gevoel de winkel verlaat !

Wij hopen je snel te verwelkomen in onze gezellige winkel met al het moois!

Lieve groet namens het team;

Monique, Marieke en Jannie 

BRANDS:

Bull Sisters/Emily/Eva Kayan/FreeQuent/Good Morning Universe/GoaGoa/Indy & Gold/Jade Twelve/Jane Lushka/Kyra & Ko/La Fee Maraboutée/Lolly's Laundry/Malvin/Md'M/Saint Tropez/Smash/Summum Woman/Tessa Koops/Transmission/ Kanna/4 barra 12/Gios Eppo/MOSYNE/Roberto d'Angelo

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 13.00:17.30
Dinsdag: 10.00:17.30
Woensdag: 10.00:17.30
Donderdag: 10.00:17.30
Vrijdag: 10.00:21.00
Zaterdag: 10.00:17.00
Zondag: 12.00:17.00 laatste zondag vd maand
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!