REactive hardloopevenement
Sporten

REactive Snelle Kilometer

02 september
REactive Snelle Kilometer

Je kunt individueel meedoen en je snelste kilometer hardlopen of in een team van 5 deelnemers, waarbij je om de beurt het traject van 1 km door het centrum zo snel mogelijk aflegt.

Start en parcours 

  • 13.00 uur Start van de Kids Kilometer  
  • 13.15 uur Start van de andere individuele deelnemers aan de Snelle Kilometer.  Mochten er veel individuele deelnemers zijn, dan maken we er twee startshifts van.  
  • 13.30 uur Start eerste lopers van de estafette op De Plaats voor het oude stadhuis.

Je kunt vanaf 12.00 uur voor het oude stadhuis terecht om je startnummer(s) op te halen, evenals een consumptiebon die gesponsord wordt door Bar-Brasserie Joris en Brasserie 1560. Eventuele spullen kun je kwijt bij Joris.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is gelijk na elk onderdeel. Er zijn dus 3 prijsuitreikingen. Bij de prijsuitreiking voor de snelste teams is er een prijs voor het snelste damesteam, het snelste gemengde team (minimaal 2 dames) en voor het snelste herenteam. Tevens is er een originaliteitsprijs voor het meest verrassend uitziende team. We verwachten dat we rond 14.15 uur de prijsuitreiking van de estafette kunnen houden.


Aanmelden 
Je kunt je individueel en/of als team aanmelden.   Het inschrijfgeld bedraagt voor volwassenen € 7,00 per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar € 3,50. 

Meld je aan

Voor het goede doel 
Het inschrijfgeld gaat allemaal naar Stichting Running Aid, waarmee hardlopers in Ethiopië uit de armoede worden geholpen.  Er bestaat de mogelijkheid bij aanmelding om hiervoor extra te doneren. 

We willen tevens een oproep doen om hardloopschoenen die je niet meer draagt en nog in goede staat zijn mee te nemen voor dit doel. Ronald en Elma zorgen dat deze in Ethiopië terecht komen bij lopers die geen geld voor hardloopschoenen hebben.


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!