Schilderles IJsselstein
Ontmoeten

Schilderles IJsselstein

Spelen met verf
Schilderles IJsselstein

Schilderen gaat voor mij over uitdagingen. Nieuwe dingen (durven) doen. Uitproberen. Aanrommelen. Fouten durven maken. Want alleen van fouten kun je leren.
Ik kan je nog zoveel vertellen, zolang jij die kwast niet oppakt en gaat proberen, gebeurt er niets. 
We werken altijd met acrylverf en op papier. Papier is geduldig. Lukt het niet? Schilder er overheen of pak een nieuw vel. Dat klinkt zo eenvoudig, maar meer is het ook eigenlijk niet.
Als iets je lukt voor de eerste keer, ben je trots op jezelf. En terecht. Je denkt misschien: 'Hé, ik kan dit ook!'. Als je dan verder wilt, dan help ik je ook graag. 

Onderaan deze pagina staat een video waarin ik uitleg hoe je eenvoudig abstract kunt leren schilderen.

Schilderles werkt vaak goed in een groep. Of je al kunt schilderen of nog nooit geschilderd hebt, je bent welkom in de groep. Iedereen kan namelijk van iedereen leren.
In mijn cursussen maakt iedereen dezelfde opdracht. Die opdrachten zijn altijd erg ruim en hoe je die verder invult is aan jou. Gebruik je creativiteit, probeer dingen uit, speel en leer.
Aan het eind van de avond kijken we naar elkaars resultaat. Wat heb je geleerd, wat ging goed, wat was moeilijk of juist leuk. We kijken dan ook naar kunstzinnige elementen als bijvoorbeeld lijn, kleur of contrast. Door ergens op gewezen te worden kun je nieuwe dingen leren. De volgende keer in een museum kijk je dan toch net iets anders.

Onderaan de pagina staat een video over een expositie van de werkstukken van mijn cursus 'Kunst Knoeien' in 2018 in Benschop.

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Donderdag: 19.30 - 21.30 uur
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!