SportFair
Ontmoeten
Sporten

Sportfair

26 augustus
Sportfair

Op zondag 26 augustus 2018 vindt voor de 5e keer de SportFair plaats, van 11.00 tot 16.00 uur op Het Podium in IJsselstein. 

Wat is de SportFair?

De SportFair is een dag in IJsselstein waarop sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Dit gebeurt door onder andere verschillende activiteiten of presentaties van sportverenigingen. Zij geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma door sportverenigingen is er een sportbeurs. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag. Kortom: de SportFair is een feestdag van de sport. Voor iedereen is er wat te beleven. Kom kijken en vooral meedoen!

BSO IJsselstein organiseert het Kinderfunpark, met een programma waarmee kinderen zich de hele dag kunnen vermaken.

Bekijk het volledige programma

Sporthuldigingen

Dit jaar vinden ook de sporthuldigingen van gemeente IJsselstein plaats op de SportFair, van circa 12.00 – 15.00 uur. Zodra bekend is wie gehuldigd gaan worden, wordt daaromheen een speciaal programma gemaakt, waarin alle gehuldigden de aandacht krijgen die ze verdienen.

Verenigingen en organisaties kunnen tot 1 augustus 2018 hun kandidaten aanmelden voor de huldiging, liefst met leuke (team)foto of actiefoto.
Dat kan via de website www.sportfair.nl of per mail naar info@sportfair.nl  
Uiterlijk 8 augustus wordt beoordeeld welke kandidaten gehuldigd worden. De vereniging of organisatie krijgt daarover bericht, met het programma van de huldiging. 

Wie kunnen er worden gehuldigd? 

  • Alle kampioenen van uw vereniging, van jong tot oud, individuele sporters en teams. Vermeld het soort kampioenschap. 
  • Sporters of teams die een bijzondere prestatie hebben verricht. Dat kan een bijzonder kampioenschap zijn of een bijzonder presentatie zonder kampioenschap, maar die wel het huldigen waard is. Vermeld wat de bijzondere presentatie is. 
  • Sporters of teams die een voorbeeld zijn voor anderen om te gaan sporten en bewegen. Vermeld waarom iemand een voorbeeld is.


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!