SportFair
Ontmoeten
Sporten

Sportfair

26 augustus
Sportfair

Op zondag 26 augustus 2018 vindt voor de 5e keer de SportFair plaats van 11.00 tot 16.00 uur op het evenemententerrein het Podium IJsselstein. 

Wat is de SportFair?

De SportFair is een dag in IJsselstein waar sport in verschillende vormen centraal staat. Het is een sportpromotiedag waar inwoners van alle leeftijden op een aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met verschillende sporten. Dit gebeurt door onder andere verschillende activiteiten of presentaties van sportverenigingen. Zij geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten waardoor deze dag een actief karakter heeft. Niet alleen kijken, maar ook meedoen!

Naast het programma door sportverenigingen is er een sportbeurs. Bedrijven, maatschappelijke organisaties, bonden en vele anderen die bijdragen aan de sportdoelstellingen in de breedste zin presenteren zich deze dag. Kortom: de SportFair is een feestdag van de sport. Voor iedereen is er wat te beleven. Kom kijken en vooral meedoen!

Programma


Sporthuldigingen

Dit jaar vinden ook de sporthuldigingen van gemeente IJsselstein plaats op de website van SportFair. De huldigingen vinden plaats van circa 12:00 – 15:00 uur. Als bekend is wie gehuldigd gaan worden, wordt daaromheen een speciaal programma gemaakt, waarin alle gehuldigden de aandacht krijgen die ze verdienen.

Tot 1 augustus 2018 kunnen uw kandidaten worden aangemeld voor de huldiging via , liefst met leuke (team)foto of actiefoto. Uiterlijk 8 augustus wordt beoordeeld of uw kandidaten gehuldigd worden. Vervolgens wordt u gevraagd om voor 17 augustus meer informatie te geven: u ontvangt hiervoor onze vragen. Tevens krijgt u dan het programma van de huldiging.

Wie kunnen er worden gehuldigd? 

Alle kampioenen van uw vereniging (van jong tot oud). Dit kunnen individuele sporters en teams zijn. Vermeld het soort kampioenschap. Sporters of teams die een bijzondere prestatie hebben verricht. Dat kan een bijzonder kampioenschap zijn of een bijzonder presentatie zonder kampioenschap, maar die wel het huldigen waard is. Vermeld wat de bijzondere presentatie is. Sporters of teams die een voorbeeld zijn voor anderen om te gaan sporten en bewegen. Vermeld waarom iemand een voorbeeld is.


Blij je te ontmoeten in IJsselstein!