SportFair
Ontmoeten
Sporten

Sportfair & Verenigingenmarkt

13 juli
Sportfair & Verenigingenmarkt

Op zaterdag 13 juli vindt voor de 6e keer de SportFair plaats, van 11.00 tot 16.00 uur op het Podium in IJsselstein. Dit keer gecombineerd met de Verenigingenmarkt.

Kom kennismaken met het sport- en ander vrijetijdsaanbod in onze gemeente. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Ben je nieuwsgierig? Dit is je kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. Je kunt meedoen, ontdekken en genieten van de optredens. De toegang is gratis. Voor iedereen is er wat te beleven. Kom kijken en vooral meedoen!

Meedoen met je vereniging?
Kijk hier voor informatie en meld je aan.
Voor (sport)verenigingen van de gemeente IJsselstein worden de kosten van een marktkraam betaald door de gemeente. 

 

SportFair
De IJsselsteinse sportverenigingen geven demo’s van topsporters en regionaal talent, proeftrainingen en andere activiteiten.  Een mooie manier om in korte tijd actief kennis te maken met veel sporten in je omgeving.

Grote informatiemarkt
Laat je informeren door de aanwezige sport- en cultuurverenigingen. Ook bedrijven en maatschappelijke organisaties presenteren zich. 

Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma, georganiseerd door BSO IJsselstein. De kinderen kunnen bij de informatiestand een zeskampkaart ophalen. Als ze aan 6 activiteiten hebben meegedaan krijgen ze een mooi aandenken.

 

Podium
De plek voor de dansoptredens, sportdemonstraties en huldigingen. Er is een dagvullend programma. Ga er lekker voor zitten, in de special gemaakte arena, en geniet van dans, muziek en demonstraties. Binnenkort vind je hier een link naar het programma.

Cultuurpodium
Wil je muziek maken, zingen, toneel spelen of iets anders cultureel doen op het podium? Geef het door
Bij voldoende aanmeldingen wordt hiervoor een 2e podium georganiseerd.

Sporthuldigingen
Ook de sporthuldigingen van gemeente IJsselstein vinden plaats op de SportFair, tussen 12.00 en 15.00 uur. Zodra bekend is wie gehuldigd gaan worden, wordt daaromheen een speciaal programma gemaakt, waarin alle gehuldigden de aandacht krijgen die ze verdienen.

Verenigingen en organisaties kunnen tot 24 juni 2019 hun kandidaten aanmelden voor de huldiging, liefst met leuke (team)foto of actiefoto.
Dat kan via de website van Sportfair.

Wie kunnen er worden gehuldigd? 

  • Alle kampioenen van jouw vereniging, van jong tot oud, individuele sporters en teams. Vermeld het soort kampioenschap. 
  • Sporters of teams die een bijzondere prestatie hebben verricht. Dat kan een bijzonder kampioenschap zijn of een bijzonder presentatie zonder kampioenschap, maar die wel het huldigen waard is. Vermeld wat de bijzondere presentatie is. 
  • Sporters of teams die een voorbeeld zijn voor anderen om te gaan sporten en bewegen. Vermeld waarom iemand een voorbeeld is.

 

Blij je te ontmoeten in IJsselstein!