Vivendi
Winkelen

Vivendi

Financieel Advies
Vivendi Financieel Advies

“Vivendi betekent leven.  Wij zijn betrokken bij belangrijke keuzes in het leven van een persoon. Een goed advies is nodig in elke levensfase. Wij zijn er al vanaf geboorte tot aan de uitvaart.”

Een onafhankelijk financieel advieskantoor die zich richt op zowel particulieren als zakelijke klanten. Mensen kunnen hier terecht voor advies op het gebied van hypotheek, verzekeringen en zakelijk risico’s.

“Vanaf het eerste gesprek al met een stukje advies de deur uit.”

Een bedrijf heeft te maken met heel veel soorten risico’s. Samen met de ondernemer kijken we naar oplossingen van wat wel te verzekeren en wat niet. Waar nodig worden er preventiemaatregelen genomen. Zo nemen wij een stukje onzekerheid en zorg weg bij de klant.

Veel andere adviesbureaus in de regio richten zich voornamelijk op particulieren en niet op de bedrijven. Dit is bij ons wel mogelijk. 

Het team bestaat uit drie adviseurs en drie relatiebeheerders die veelal vertrouwen opbouwen met de klant. Alleen dan kom je samen tot de beste oplossingen. 

“Een huis kopen is niet even een brood halen bij de bakker.”

Naast nog een eigen site is er ook een app. Je kunt via de app afspraken maken, offerte verzoeken doen, maar ook kijken naar veel gestelde vragen. Om deze te downloaden hoef je geen klant te zijn. 

App naam: Vivendi Financieel Advies

Dit zijn onze contactgegevens

Openingstijden:
Maandag: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30, avond op afspraak
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30 avond op afspraak
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
Blij je te ontmoeten in IJsselstein!