Winkelen in Benschop

Benschop is een mooi dorp in de gemeente Lopik, gelegen in de provincie Utrecht. Dwars door het dorp loopt de Benschopper Wetering, een prachtige plek om wandelingen te maken en even helemaal tot rust te komen. Voor de natuurliefhebber is dit een prachtplek! Eeuwenlang speelde het geloof een belangrijke rol in Benschop en dit is nog steeds merkbaar door de aanwezigheid van bijvoorbeeld de Grote- of Sint Nicolaaskerk. Inwoners kunnen hun dagelijkse boodschappen in Benschop halen bij bijvoorbeeld de Plus. 

Ontmoet winkelend IJsselstein

Wil jij meer winkelen dan alleen voor jouw dagelijkse boodschappen? Ga dan eens een dagje naar IJsselstein! Er is tussen Benschop en IJsselstein een goede busverbinding met buslijn 195. Ook is IJsselstein goed te bereiken met de fiets, dit is een prachtige route voor natuurliefhebbers. In IJsselstein vind je in de gezellige winkelstraten bekende en onbekende winkels. In de verschillende minder bekende winkels heb je de kans om unieke merken te ontdekken die je niet tegenkomt in een grote winkelketen. Een fijne dag winkelen in IJsselstein is pas écht compleet wanneer je een bezoek hebt gebracht aan een van de prachtige historische gebouwen. Zo kan je een kijkje nemen bij de Oude Nicolaaskerk, om daarna een van de vele goede restaurants van de stad te ontdekken. Door de lange historie van IJsselstein is het heerlijk vertoeven in de gezellige straten van de stad met vele mooie grachten en historische panden.

Wanneer je IJsselstein in de winter bezoekt heb je de kans om de Grootste Kerstboom ter wereld te bewonderen. Deze staat namelijk elk jaar in IJsselstein en is een spektakel om te zien. In IJsselstein ontdek je de leukste kledingboetieken, gezellige horeca, goede restaurants en nog veel meer. Een ideale combinatie van gelegenheden om jouw dag compleet en een fijne ervaring te maken. Ontdek het zelf, ontmoet elkaar in IJsselstein!

Ontmoet elkaar op mooie plaatsen in IJsselstein

Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festival of evenement. IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. De stad IJsselstein verrast altijd. De mensen, gebouwen, winkels, restaurants, sportmogelijkheden of gewoon een terrasje. Je voelt je er blij.

Evenementen
Evenementen

Altijd wat te doen

IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festi...
Lees meer

Winkelen
Winkelen

In IJsselstein slaag je áltijd!

Winkelen in IJsse...
Lees meer

Eten & Drinken
Eten & Drinken

Lekkere koffie in de morgen, een dag zonder zorgen

Al in de vroege morgen is er bedrijvigheid in het horecaleven van IJsselstein. De e...
Lees meer

Recreëren
Recreëren

Kom in actie in IJsselstein

Voor een actief dagje uit kun je ook in IJsselstein terecht. Kom wandelen of fietsen in de mooie natuur va...
Lees meer

Kunst en Cultuur
Kunst en Cultuur

Ontdek onze historische vestingstad

Ontdek onze prachtige vestingstad boordevol monumenten en eigentijdse kunst en moderne architectuu...
Lees meer

Sporten
Sporten

Sporten binnen en buiten

Ontmoet elkaar bij een van de leuke sportverenigingen of -evenementen. Sporten doen we binnen en buiten, in w...
Lees meer

Overnachten
Overnachten

Neem de tijd en ontmoet IJsselstein

Slapen in hartje centrum, op of aan het water, in een tent of op een boerderij. Het is heerlijk om...
Lees meer

Rondjes IJsselstein
Rondjes IJsselstein
Lees meer

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein