Je ontmoet winkelend IJsselstein

Winkelen in IJsselstein

In IJsselstein slaag je áltijd!

Winkelen in IJsselstein is leuk, verrassend en gezellig. Je vindt er natuurlijk winkels van bekende ketens die je in elke stad vindt en waar je je dagelijkse boodschappen doet. De meest verrassende producten vind je bij de speciaalzaken en boetiekjes. Daar hebben we er genoeg van in onze mooie winkelstad. In de minder bekende winkels krijg je de kans om merken te ontdekken die je ergens anders niet zo snel vindt. Wat je stijl ook is, in de binnenstad kun je het vinden. 
 

Een ontspannen dagje shoppen

Natuurlijk vind je in ‘het stadje’, zoals IJsselsteiners de binnenstad noemen, ook genoeg locaties om even iets te eten of drinken tussen het winkelen door. Je kunt kiezen voor een snelle ‘bite-to-go’ of gezellig lunchen bij een van de horecazaken of een verfrissend of juist een warm drankje met iets lekkers erbij.  

Eten en drinken


Koopavond en koopzondag

Iedere vrijdag is het koopavond in de binnenstad. De winkels zijn dan geopend tot 20.00 uur ook de marktkramen blijven in de avond geopend. Elke laatste zondag van de maand (met uitzondering van januari en juli) is er een koopzondag, waarop de winkeliers hun deuren openen tussen 12.00 en 17.00 uur. 

weekmarkt-ijsselstein-2.jpg

Het winkelaanbod in IJsselstein

Action

Lees meer
Deb Koncept
hip, eigenzinnig, stoer & comfy
Lees meer
HEMA

Lees meer
ISIS Jewels Goudsmid Juwelier
Meester Goudsmid Juwelier Galerie met handgemaakte juwelen en horloges
Lees meer
Kleine Jan Textiel
“We vinden het fijn om klanten blij te maken”
Lees meer
Laura Mode
elke week nieuwe collectie!
Lees meer
LEUK!
LEUK! Fashion, voor de modebewuste vrouw die van shoppen voor een leuke prijs houdt!
Lees meer
MARCO BREUR
Goudsmid - Vormgever - Kunstenaar met ultieme minimalistische sieraden en objecten
Lees meer

Blij je te zien in IJsselstein

Het historische centrum met haar prachtige straten en grachtjes en fijne winkels maakt van jouw winkelervaring een gezellige en unieke dag! Maak je dag helemaal af door neer te strijken bij een van de fijne horecagelegenheden. Ontdek wat IJsselstein jou allemaal te bieden heeft en ontmoet elkaar in IJsselstein! 

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein