Je ontmoet winkelend IJsselstein

Winkelen in IJsselstein

In IJsselstein slaag je áltijd!

Winkelen in IJsselstein is leuk, verrassend en gezellig. Je vindt er natuurlijk winkels van bekende ketens die je in elke stad vindt en waar je je dagelijkse boodschappen doet. De meest verrassende producten vind je bij de speciaalzaken en boetiekjes. Daar hebben we er genoeg van in onze mooie winkelstad. In de minder bekende winkels krijg je de kans om merken te ontdekken die je ergens anders niet zo snel vindt. Wat je stijl ook is, in de binnenstad kun je het vinden. 
 

Een ontspannen dagje shoppen

Natuurlijk vind je in ‘het stadje’, zoals IJsselsteiners de binnenstad noemen, ook genoeg locaties om even iets te eten of drinken tussen het winkelen door. Je kunt kiezen voor een snelle ‘bite-to-go’ of gezellig lunchen bij een van de horecazaken of een verfrissend of juist een warm drankje met iets lekkers erbij.  

Eten en drinken


Koopavond en koopzondag

Vrijdag is het koopavond en is er weekmarkt in de binnenstad. Elke laatste zondag van de maand is er een koopzondag. De deelnemende winkels zijn open van 12.00 en 17.00 uur.

De volgende koopzondag is op zondag 26 mei 2024. De volgende winkels en horeca gelegenheden zijn dan geopend:

Strating schoenen    -   Deb Butik   -   Deb Koncept   -   Readshop   -   Hema   -   Action   -   Kruidvat   -   Holland and Barret   -  Bar Brasserie Joris   -   Brasserie 1560   -   Loft 88  -   Pom   -   De Keueken van Tante Cake   -   Kaatje en Co   -   Sparkell Conceptstore   -   Anna van Toor   -  De Stadskamer   -   Luigi   -   Trend Lord   -   AH   -   Blokker   -   Toon Mode   -   Seventytoo - Jola Mode


Leuk om te weten: 4 keer per jaar wordt er tijdens de koopzondag een evenement georganiseerd in de IJsselsteinse binnenstad. De eerstvolgende koopzondag met evenement staat gepland op 30 juni en staat in het teken van de Veiligheidsdag. 

 

 

weekmarkt-ijsselstein-2.jpg

Het winkelaanbod in IJsselstein

Action

Lees meer
Deb Koncept
hip, eigenzinnig, stoer & comfy
Lees meer
HEMA

Lees meer
ISIS Jewels Goudsmid Juwelier
Meester Goudsmid Juwelier Galerie met handgemaakte juwelen en horloges
Lees meer
Kleine Jan Textiel
“We vinden het fijn om klanten blij te maken”
Lees meer
Laura Mode
elke week nieuwe collectie!
Lees meer
LEUK!
LEUK! Fashion, voor de modebewuste vrouw die van shoppen voor een leuke prijs houdt!
Lees meer
MARCO BREUR
Goudsmid - Vormgever - Kunstenaar met ultieme minimalistische sieraden en objecten
Lees meer
Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein