Winkelen in Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is een hele nieuwe Vinex-wijk in de stad Utrecht die nu ongeveer 20 jaar bestaat. In de wijk Leidsche Rijn wonen vooral jonge gezinnen in de nieuw gebouwde woningen. Omdat de wijk is voorzien van veel groen en de verbinding met de snelweg optimaal is, biedt dit kansen! Ontdek bijvoorbeeld het spiksplinternieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum.  

In dit spiksplinternieuwe winkelcentrum kun je heel goed winkelen. Zeven dagen per week kun je in dit winkelcentrum met ruime openingstijden winkelen naar je hartelust. Je kunt er ruim 130 winkels, diverse horecagelegenheden en nog veel meer vinden. Dit winkelcentrum is zeker een bezoekje waard!

Ontmoet winkelend IJsselstein

Is Leidsche Rijn Centrum niet helemaal jouw ding? Kom dan eens een dagje naar het authentieke IJsselstein! In IJsselstein kan je verschillende winkelstraten vinden met bekende én onbekende winkels. In de historische straten van het centrum vind je verschillende mooie kledingboetiekjes, waar je fijne nieuwe merken kan ontdekken. Horecagelegenheden zijn er genoeg in IJsselstein, er zijn namelijk veel goede restaurants en cafés waar je volledig kunt ontspannen na een dag winkelen. Sommige van deze restaurants en cafés zijn aan het water gelegen, waar je heerlijk kunt genieten van een lekker hapje en drankje.

Er heerst een gezellige sfeer in IJsselstein door de vele mooie straten, grachten en bijzondere gebouwen zoals de Basiliek. Aan het water genieten van een drankje klinkt toch als een fijne besteding van een zomermiddag? Een bezoekje aan een van de historische gebouwen kan zeker niet ontbreken in je dag in IJsselstein. De Basiliek bijvoorbeeld is in de neogotische stijl gebouwd en is in 1887 in gebruik genomen en later gerestaureerd. Paus Paulus heeft deze kerk zelfs de titel 'Basilica Minor' gegeven, dit is de hoogste eretitel voor een kerkgebouw buiten de stad Rome! Ontdek deze prachtige stad, ontmoet elkaar in IJsselstein!

Ontmoet elkaar op mooie plaatsen in IJsselstein

Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festival of evenement. IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. De stad IJsselstein verrast altijd. De mensen, gebouwen, winkels, restaurants, sportmogelijkheden of gewoon een terrasje. Je voelt je er blij.

Evenementen
Evenementen

Altijd wat te doen

IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festi...
Lees meer

Winkelen
Winkelen

In IJsselstein slaag je áltijd!

Winkelen in IJsse...
Lees meer

Eten & Drinken
Eten & Drinken

Lekkere koffie in de morgen, een dag zonder zorgen

Al in de vroege morgen is er bedrijvigheid in het horecaleven van IJsselstein. De e...
Lees meer

Recreëren
Recreëren

Kom in actie in IJsselstein

Voor een actief dagje uit kun je ook in IJsselstein terecht. Kom wandelen of fietsen in de mooie natuur va...
Lees meer

Kunst en Cultuur
Kunst en Cultuur

Ontdek onze historische vestingstad

Ontdek onze prachtige vestingstad boordevol monumenten en eigentijdse kunst en moderne architectuu...
Lees meer

Sporten
Sporten

Sporten binnen en buiten

Ontmoet elkaar bij een van de leuke sportverenigingen of -evenementen. Sporten doen we binnen en buiten, in w...
Lees meer

Overnachten
Overnachten

Neem de tijd en ontmoet IJsselstein

Slapen in hartje centrum, op of aan het water, in een tent of op een boerderij. Het is heerlijk om...
Lees meer

Rondjes IJsselstein
Rondjes IJsselstein
Lees meer

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein