Winkelen in Woerden

Woerden is een goed bereikbare stad en gemeente in de provincie Utrecht en wordt ook wel de hoofdstad van het Groene Hart genoemd. De stad stamt uit de Romeinse tijd, dit is terug te zien aan de mooie, historische gebouwen. Ook heeft Woerden een hele mooie haven waar je bijvoorbeeld in de zomer met een bootje heen kan om zo het centrum te ontdekken. Ontdek de stad vanaf het water door een rondvaart te boeken!

In Woerden kun je een bezoek aan de historische binnenstad combineren met een beleving van het Groene Hart. Woerden is namelijk een echte Boerenmarktstad, breng eens een bezoekje aan het moderne Kaaspakhuis. Eens per jaar is er een grote koeienmarkt te vinden in Woerden, je kunt hier de leukste kraampjes met mooie spullen ontdekken. Ook is Woerden een goede stad om te fietsen of wandelen, vanwege de mooie natuur. 

Voor de filmliefhebbers is Woerden ook een goede plek! Er is namelijk een grote bioscoop te vinden in Woerden. Zo sluit jij jouw winkeldag in Woerden af met een leuk avondje in de bioscoop! 

 

Ontmoet winkelend IJsselstein

Vind jij winkelen in Woerden ook zo fijn? Lekker struinen door mooie authentieke straatjes waar duidelijk een rijke geschiedenis aan vooraf is gegaan? Ben je een liefhebber van conceptstores en andere unieke kledingboetiekjes? Ontdek IJsselstein dan ook eens! IJsselstein is leuk om te ontdekken met een bootje. In IJsselstein kan je zowel bekende als unieke winkels vinden. Er heerst een gezellige sfeer door de vele mooie straten, grachten en bijzondere gebouwen zoals de Basiliek. Struin door de mooie straten en maak jouw winkeldag een complete en bijzondere ervaring.

Een winkeldag in IJsselstein is een aanrader door de fijne winkels, goede horeca en historische en interessante gebouwen. Geniet aan het water van een drankje op een van de vele terrasjes. De combinatie van de gemoedelijke sfeer, de unieke winkels en goede horeca maakt de winkelervaring in IJsselstein helemaal compleet en zeker een aanrader! Ontmoet elkaar in IJsselstein, wij kijken ernaar uit om je te zien!

Ontmoet elkaar op mooie plaatsen in IJsselstein

Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festival of evenement. IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. De stad IJsselstein verrast altijd. De mensen, gebouwen, winkels, restaurants, sportmogelijkheden of gewoon een terrasje. Je voelt je er blij.

Evenementen
Evenementen

Altijd wat te doen

IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festi...
Lees meer

Winkelen
Winkelen

In IJsselstein slaag je áltijd!

Winkelen in IJsse...
Lees meer

Eten & Drinken
Eten & Drinken

Lekkere koffie in de morgen, een dag zonder zorgen

Al in de vroege morgen is er bedrijvigheid in het horecaleven van IJsselstein. De e...
Lees meer

Recreëren
Recreëren

Kom in actie in IJsselstein

Voor een actief dagje uit kun je ook in IJsselstein terecht. Kom wandelen of fietsen in de mooie natuur va...
Lees meer

Kunst en Cultuur
Kunst en Cultuur

Ontdek onze historische vestingstad

Ontdek onze prachtige vestingstad boordevol monumenten en eigentijdse kunst en moderne architectuu...
Lees meer

Sporten
Sporten

Sporten binnen en buiten

Ontmoet elkaar bij een van de leuke sportverenigingen of -evenementen. Sporten doen we binnen en buiten, in w...
Lees meer

Overnachten
Overnachten

Neem de tijd en ontmoet IJsselstein

Slapen in hartje centrum, op of aan het water, in een tent of op een boerderij. Het is heerlijk om...
Lees meer

Rondjes IJsselstein
Rondjes IJsselstein
Lees meer

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein