Winkelen in Oudewater

Oudewater is de oudste stad van het Groene Hart van Nederland en ligt in de provincie Utrecht. Vanwege de titel “oudste stad van het gebied” heeft Oudewater een hele rijke en bijzondere geschiedenis. Vandaag de dag is het heerlijk om te winkelen in deze prachtige en historische stad.

Deze salon is al meer dan 50 jaar een begrip in Oudewater en omstreken vanwege de ongelofelijk lekkere en vele diverse smaken. Ontdek ijsjes met Tony Chocolonely smaak, of Griekse yoghurt mango! IJssalon Roberto heeft momenteel meer dan 60 smaken waar jij van kan genieten. Met een rijke geschiedenis, een binnenstad vol monumentale panden en water en een heerlijke ijssalon is dit een fijne stad om te bezoeken.

In Oudewater kun je erg gezellig winkelen in schattige en authentieke straatjes. Er zijn hier diverse winkels te vinden zoals bakkers, slagers, groentewinkels, drogisterijen en verschillende soorten supermarkten. Voor je dagelijkse boodschappen is Oudewater dus een goede keuze! Begeef je in het oude centrum en wees bewonderd door de vele historische kenmerken en de rijke geschiedenis!

Ontmoet winkelend IJsselstein

Kun je het qua winkelen niet helemaal vinden in Oudewater, ga dan eens naar IJsselstein. Ben je meer op zoek naar diverse unieke kledingzaken? In IJsselstein heb je een groter aanbod van winkels dan in Oudewater, maar je vindt er wel dezelfde authentieke sfeer. Naast een gezellige winkelstraat, met bekende en unieke winkels, heeft IJsselstein een historisch centrum met bijzondere gebouwen zoals de Kasteeltoren en de Korenmolen. Een bezoekje aan de Kasteeltoren is erg bijzonder en maakt jouw winkeldag compleet. De Kasteeltoren is namelijk het restant van Kasteel IJsselstein, waar vroeger de hele stad omheen is gebouwd. Een centrale plek met een mooie geschiedenis. 

In IJsselstein ontdek je de leukste kledingboetiekjes, gezellige horeca, historische gebouwen en nog veel meer. Ontmoet elkaar in IJsselstein. We zijn blij je te zien!

Ontmoet elkaar op mooie plaatsen in IJsselstein

Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festival of evenement. IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. De stad IJsselstein verrast altijd. De mensen, gebouwen, winkels, restaurants, sportmogelijkheden of gewoon een terrasje. Je voelt je er blij.

Evenementen
Evenementen

Altijd wat te doen

IJsselstein bruist van de activiteiten voor jong en oud. Ontmoet elkaar in het theater, het museum of bij een festi...
Lees meer

Winkelen
Winkelen

In IJsselstein slaag je áltijd!

Winkelen in IJsse...
Lees meer

Eten & Drinken
Eten & Drinken

Lekkere koffie in de morgen, een dag zonder zorgen

Al in de vroege morgen is er bedrijvigheid in het horecaleven van IJsselstein. De e...
Lees meer

Recreëren
Recreëren

Kom in actie in IJsselstein

Voor een actief dagje uit kun je ook in IJsselstein terecht. Kom wandelen of fietsen in de mooie natuur va...
Lees meer

Kunst en Cultuur
Kunst en Cultuur

Ontdek onze historische vestingstad

Ontdek onze prachtige vestingstad boordevol monumenten en eigentijdse kunst en moderne architectuu...
Lees meer

Sporten
Sporten

Sporten binnen en buiten

Ontmoet elkaar bij een van de leuke sportverenigingen of -evenementen. Sporten doen we binnen en buiten, in w...
Lees meer

Overnachten
Overnachten

Neem de tijd en ontmoet IJsselstein

Slapen in hartje centrum, op of aan het water, in een tent of op een boerderij. Het is heerlijk om...
Lees meer

Rondjes IJsselstein
Rondjes IJsselstein
Lees meer

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein