ace-of-space.png
Nieuws

ACE OF SPACE

IJsselstein heeft een bijzondere plek in het hart van kunstenaars Kasper Jacobs en Frank Koolen. Voor de tentoonstelling 'Vrijplaats bij MIJ' werkten zij een jaar lang intensief aan een project waarin ze de veelzijdigheid van IJsselstein vastlegden. ACE OF SPACE, de film die hieruit voortkwam, toont hoe alle afzonderlijke facetten van de samenleving tegelijkertijd een geheel vormen.

ACE OF SPACE
In de film ACE OF SPACE maak je kennis met 'de IJsselsteiner'. Soms als eenling binnen een groep, soms als mysterieuze gemeenschap of een grote anonieme massa, maar altijd als actief onderdeel van een groter geheel. ACE OF SPACE toont de verrassende veelzijdigheid van deze bijzondere stad door de bril van de buitenstaander. Een buitenstaander die na verloop van tijd onlosmakelijk onderdeel van het verhaal wordt.

Tijdelijk online te bekijken
In ACE OF SPACE brengen makers Kasper Jacobs en Frank Koolen hun fascinatie voor subculturen tot uiting. In het kader van de huidige tentoonstelling Empathie | Geen mens is een eiland wordt het tijdsdocument tijdelijk exclusief gescreend. Nieuwsgierig? Bekijk ACE OF SPACE vandaag nog!

De film staat slechts tot en met vrijdag 31 juli online. Bekijk hier de film.

Foto: ACE OF SPACE, Kasper Jacobs en Frank Koolen, 2019

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein