kazen-in-stal-elizabethhoeve--2.jpg
Nieuws

Boeren pakken uit met Kerst

De boeren hebben in de Lopikerwaard veel te bieden. Er zijn diverse bedrijven die hun producten rechtstreeks van de boerderij verkopen. Daarom pakken zij dit jaar uit met kerst!

Ben je op zoek naar een leuk, origineel en coronaproof uitje?
Kom dan op vrijdagavond 18 december of zaterdagavond 19 december je kofferbak (of tas) vullen met de lekkerste streekproducten, geproduceerd op en af te halen bij de boerderij!
Op deze speciale en unieke drive-through route zijn er 6 verschillende pick-up punten, waar je met de auto kan langsrijden om de producten op te halen. De bedrijven worden omgetoverd in kerstsfeer compleet met verlichting en kerstmuziek!

Deelname
Deelnemen aan de route kost €40 per tas. Je koopt een tas online en vervolgens ontvang je op de verschillende bedrijven lekkere en eerlijke boerenproducten ter waarde van de €40,-. De route loopt door de Lopikerwaard en u doet achtereenvolgend Polsbroek, Lopikerkapel, IJsselstein en Montfoort aan. Aanmelden kan via de website Boeren en Tuinders pakken uit.

Coronamaatregelen
De deelnemende boeren houden zich aan de regels van het RIVM en gaan ervan uit dat deelnemers dit ook doen. Deelnemers dienen in de auto te blijven gedurende de hele rit. Vrijwilligers houden te allen tijde 1,5 meter afstand. Van tevoren aanmelden is nodig om eventuele opstoppingen te voorkomen.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein