kerstparade-tony-buijse-lr.jpg
Nieuws

Eerste IJsselsteinse Kerstparade

Op zondag 17 december beleef je van 12.00 tot 17.00 uur een extra feestelijke koopzondag bij de IJsselsteinse Kerstparade met entertainment in kerstsfeer en speciale winacties. Op straat hoor je de klanken van de kerstliederen en ook in de winkels verrassen verschillende acts het winkelend publiek met mini-optredens om in de kerststemming te komen. Bezoekers kunnen genieten van winterse lekkernijen en op de foto met de Grootste Kerstboom. Alle shoppers maken kans op het winnen van een iPhone 15, IJsselsteinse Cadeaubonnen en meer mooie kerstprijzen. 

Hoofdprijs iPhone 15 en heel veel mooie prijzen
Speciaal op deze koopzondag krijg je bij aankopen bij de deelnemende winkels in de binnenstad een kerstbal. Hang de kerstbal vóór 17.00 uur in de kerstboom op De Plaats voor het historisch stadhuis en maak kans op een iPhone 15 en nog veel meer mooie kerstcadeaus.

Proef het kerstsfeertje 
In de winkelstraten word je getrakteerd op optredens en voorstellingen van kerstkoren, theatermakers en dansers. Ook in de winkels kun je genieten van zang, muziek, gedichten en verhalen. Tussendoor kun je lekker opwarmen in kerstsfeer met een winters hapje en drankje op De Plaats en bij de gezellige horeca. 

Extra winactie met Kerstrebus
Haal op zondagmiddag 17 december een rebuskaart op bij een van de deelnemende winkels en ga op zoek naar letters in de diverse winkels. De letters samen vormen een zin. Lever je ingevulde rebuskaart vóór 17.00 uur in bij de grote kerstboom op De Plaats en maak kans op een IJsselsteinse Cadeaubon van 250 euro en nog veel meer mooie prijzen. Deelname aan de kerstrebus is gratis. De spelregels vind je op de rebuskaart.

Prijsuitreiking winacties
De prijsuitreiking van de kerstballenactie en de kerstrebus is zondagavond 17 december direct na 17.00 uur op De Plaats.

Meer informatie over het programma, de deelnemende winkels en het prijzenpakket is te vinden op www.inijsselstein.nl.

Programma Kerstparade

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein