Nieuws

Fashion & Lifestyle Event

Op koopzondag 31 maart staat de binnenstad van IJsselstein van 12.00 tot 17.00 uur in het teken van Fashion & Lifestyle. Bezoekers kunnen de nieuwste voorjaarstrends ontdekken en bewonderen. Ondernemers presenteren op feestelijke wijze de nieuwe collecties in de winkels en geven spetterende modeshows op de catwalk. Na afloop van elke show is er een grande finale van alle modellen door de winkelstraten. 

De modellen laten een brede mix zien van trends. Van nieuwe voorjaarskleding,  schoenen, tassen, sieraden, (woon)accessoires tot lekkernijen en de hipste hebbedingen. De shows, in samenwerking met Dansinstituut Jos Dolstra, vinden plaats op de catwalk voor het Historisch Stadhuis en starten om 12.30 en 14.30 uur (bij regen afwijkende tijden). Voorafgaand aan de shows zijn er dansoptredens en zorgt een DJ voor de muzikale omlijsting. De jonge, getalenteerde rockband Since21 sluit het evenement vanaf 16.00 uur af met een muzikaal feestje vol rock classics. 

Ontmoet elkaar tijdens het shoppen en geniet van een hapje en een drankje bij een van de gezellige barretjes, terrassen en restaurants.

 

Parkeren

Tijdens koopzondagen is parkeren in de binnenstad gratis, met uitzondering van de parkeergarages Eiteren en Overtoom.

Koopzondagen in IJsselstein

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur in de binnenstad van IJsselstein.

Meer informatie

www.ijsselstein.nl

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein