verlichte-binnenstad-ijsselstein-avl-1140p.jpg
Nieuws

Feestelijk shoppen

Winkelen in de historische binnenstad van IJsselstein is de komende weken extra sfeervol met De Grootste Kerstboom van de wereld als decor vanaf 8 december. De feestverlichting schittert, de etalages zijn prachtig ingericht en de winkels zijn in december alle zondagen geopend van 12.00 – 17.00 uur. Bezoekers kunnen tijdens het shoppen genieten van allerlei winterse activiteiten.

Wintersfeer
Van zondag 16 december tot en met zondag 23 december kunnen kinderen een gratis ritje maken in de carrousel op De Plaats voor het Historisch Stadhuis. Musicalvereniging Starlight Boulevard zorgt op zondagmiddag 23 december voor een optreden in de binnenstad. Ook kan er tot en met 13 januari dagelijks geschaatst worden op de overdekte ijsbaan in het Kasteelpark.

Extra open
In december zijn de winkels in de binnenstad alle zondagen open van 12.00 – 17.00 uur. Op maandag 24 en 31 december zijn de winkels geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Parkeren
Tijdens koopzondagen is parkeren in de binnenstad gratis, met uitzondering van de parkeergarages Eiteren en Overtoom. In de periode van 21 december tot en met 2 januari kunnen bezoekers overal gratis parkeren, ook in de parkeergarages.

Maand van het Licht
Meer informatie en tips om elkaar te ontmoeten in de Maand van het Licht staan op de website.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein