foto-nieuwsbericht-2022-2-low-res.jpg
Nieuws

Feestelijke prijsuitreiking

De hoofdprijswinnaars van de IJsselsteinse Kraskaartenactie 2022 werden op zaterdag 10 december tijdens de Winterfair in het zonnetje gezet op het bordes van het Historisch Stadhuis. Marcel Schalkwijk, bestuurslid van Ondernemersvereniging Binnenstad, reikte namens alle ondernemers de hoofdprijzen uit.

De hoofdprijs, een IJsselsteinse Cadeaubon van 1000 euro, werd gewonnen door mevrouw Haverkamp. Andere grote prijzen waren een privé diner voor twaalf personen bij KingsDish (het kleinste restaurant van Nederland), een viergangen thuisdiner voor vier personen met chefkok en vinoloog Robert Verweij, twee VIP-tickets voor het ontstekingsfeest van De Grootste Kerstboom, inclusief een bezoek aan De Grootste Kerstboom en vijf IJsselsteinse Cadeaubonnen van 400 euro.

Naast deze hoofdprijswinnaars vielen nog 170 mensen in de prijzen. Zij wonnen een van de IJsselsteinse Cadeaubonnen ter waarde van 10 tot 100 euro.  In totaal werd een prijzenpakket ter waarde van 9.000 euro verdeeld.

 

Over de IJsselsteinse Krasactie
Tussen 15 oktober en 30 november 2022 ontvingen klanten in de winkels van de deelnemende ondernemers een kraskaart bij een aankoop. De kraskaartcodes konden worden geactiveerd tot en met 30 november. De trekking van de prijzen heeft plaatsgevonden op donderdag 1 december. Alle prijswinnaars zijn per e-mail geïnformeerd.

Meer informatie en een lijst met prijswinnaar is te vinden op: acties.inijsselstein.nl

 

Foto's: Bernard Brosi

 

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein