foto2-manon-blom-1.jpg
Nieuws

Fietstours door IJsselstein

Op zaterdag 29 augustus en 12 september (Open Monumentendag) organiseert Bike Tours IJsselstein ter kennismaking een fietstour langs de historische highlights van IJsselstein. Een ideale manier voor bezoekers en inwoners om de (eigen) stad te ontdekken. Een enthousiaste gids voorziet de deelnemers van allerlei leuke en interessante weetjes over deze vestingstad aan de Hollandse IJssel. De tours zijn inclusief een bezoek aan de Oude Nicolaaskerk en de Nicolaasbasiliek.

Praktische informatie
De fietstour begint op beide dagen om 13.30 uur bij de ingang van Van Ekeris Tweewielers aan de Lagebiezen 2A en duurt circa een uur. Per fietstour is er plaats voor 8 deelnemers. Voor deze fietstour gelden de RIVM-maatregelen. Reserveer vooraf via www.btij.nl, per mail info@btij.nl of bel met Manon Blom 06-22214525. De kosten bedragen € 7,50 p.p. Voor een kleine meerprijs is het ook mogelijk om er een fiets bij te huren.

Over Bike Tours IJsselstein
Bike Tours IJsselstein is een jonge onderneming, opgericht door Manon Blom. Door deelname aan vele fietstours in diverse steden, ontstond bij Manon het idee om dit ook voor IJsselstein te organiseren. IJsselstein is weliswaar niet erg groot, maar door de lange geschiedenis is er genoeg te zien en te vertellen.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein