nummer-10-fotowedstri-roberta-bunnik-het-leven-van-de-zonnige-zijkade-bekijken-1.jpg
Nieuws

Fotowedstrijd IJsselstein 2021

IJsselsteinse lente in de lockdown
Op woensdag 21 april gaat de ‘Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein 2021’ van start. Het thema in 2021 is: 'IJsselsteinse lente in de lockdown'. De ondertitel is: 'Op ontdekking in stad en omgeving'.

Met dit thema kan de tijdgeest gevat worden door middel van fotografie.  Als we over vijf of tien jaar terug kijken naar editie 2021, dan zien we ongetwijfeld stuk voor stuk unieke foto’s die typerend zijn voor deze periode. 

Mensen 'ontdekken' tijdens de lockdown regelmatig nieuwe dingen. Komen voor verrassingen te staan. Krijgen te maken met nieuwe maatregelen. Winkels die open mogen. Dan weer dicht moeten. Dan weer op afspraak te bezoeken zijn. Wachten in de rij. De avondklok. Iedereen zoekt naar mogelijkheden. Of dat nou gaat om winkelen, sporten, recreëren, hobbies en in/om het huis en omgeving. De lockdown heeft invloed op alles. Ook in de lente.

Tips voor jouw inzending
We zijn tijdens de lockdown meer en meer aan het wandelen, fietsen, hardlopen en fotograferen geslagen. Denk bij het maken van een foto bijvoorbeeld aan onderstaande:
– Wat is voor jou typerend voor deze tijd?
– Wat valt jou op? Wat houdt jou bezig?
– Welke “ontdekkingen” doe jij en heb je gedaan tijdens de lockdown?
– Wat kan er allemaal wél tijdens de lockdown deze lente?
– Hoe zorg jij ervoor dat je de lente zo leuk mogelijk beleeft tijdens de lockdown?

Momenten van Leven Fotowedstrijd IJsselstein
Cadeauwinkel Momenten van Leven is alweer voor de 3e opeenvolgende editie de Official Partner / Hoofdsponsor van de wedstrijd.

Kijk voor meer informatie en de wedstrijdregels op Fotowedstrijd IJsselstein.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein