eten-en-drinken-to-go.jpg
Nieuws

Ga jij ook speeddaten in het stadje?

Na een te lange periode waarin alle winkels in de IJsselsteinse binnenstad gesloten waren, is er nu gelukkig wat ruimte in de agenda voor shopafspraakjes. De tijd om te flirten met het assortiment (en een lief woordje voor de winkelier) verschilt per winkel. Bij de een krijg je ruim de tijd om te passen, te wikken en te wegen en bij de ander lijkt het op een wedstrijdje en ontdek je vanzelf waarmee (of met wie) je bij de finish komt. Hoe dan ook: we zijn blij met wat er weer kan!

Winkelen op afspraak


Maak jouw date tot een succes

Naast het winkelen op afspraak kun je jouw uitstapje naar de binnenstad combineren met lekkers to-go. De meeste horecagelegenheden in ons stadje bieden jou nog steeds de mogelijkheid om eten en drinken af te halen, mee te nemen voor onderweg of te laten bezorgen. Ook als je er een echte date van maakt, kun je dus uit de voeten met het aanbod van onze horecatijgers. Denk aan een romantische of vriendschappelijke lunchwandeling door IJsselstein en ontdek bij verschillende adresjes wat voor lekkers je mee kunt nemen.

Tips to go

Zien en gezien worden
Flaneren langs overvolle terrassen, zien en gezien worden, dat is er nu even niet bij. Maar er is wel écht genoeg te zien en te beleven. Daarom maken we je nog even attent op onze ‘rondjes’, waardoor je IJsselstein met hele andere ogen ziet. Niet alleen voor oud, maar zeker ook voor jong, zijn deze wandelingen langs kunst en cultuur een eye-opener. En om maar even bij het thema te blijven: ‘het laat jouw liefde voor het stadje vast weer oplaaien’.

Wandelrondjes in IJsselstein


Shoppen is ook noodzaak

Natuurlijk kun je ook voor de noodzakelijke boodschappen een winkelafspraak maken, maar tijden veranderen en tegenwoordig zorgen zelfs die uitstapjes naar de winkel voor vlinders bij sommigen van ons. Hoewel we zoeken naar manieren om het shoppen weer leuk te maken, blijven de actuele regels tijdens het winkelen van kracht. Dus houd rekening met elkaar en zorg voor elkaar. Veel plezier en ga erop uit in IJsselstein!

Foto: Bernadet de Prins

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein