sportfair2-bb-low-res.jpg
Nieuws

Grootse SportFair & Verenigingenmarkt

Alle inwoners van de gemeente IJsselstein maken op zaterdag 13 juli kennis met het sport-, cultuur en verenigingsaanbod in hun gemeente. De verenigingen presenteren op enthousiaste wijze hun activiteiten. Bent u nieuwsgierig? Dan is dit uw kans om te weten te komen wat er allemaal te doen is. U kunt meedoen, beleven en ook genieten van de optredens. De toegang is gratis. Chris Wobben, bekend van NOS Langs de lijn, zal de presentatie verzorgen op het hoofdpodium.

Veel activiteiten
De verenigingen nodigen u uit om mee te doen met hun activiteiten. Een mooie manier om in korte tijd kennis te maken met veel sporten, activiteiten in uw omgeving. En wellicht wordt u wel enthousiast om lid te worden van een sport- en cultuurverenging. Een unieke kans. Laat die niet voorbij gaan.

Sporthuldigingen
Tijdens de SportFair & Verenigingenmarkt eert gemeente IJsselstein alle kampioenen. De sporters die een mooie presentatie hebben geleverd worden in het zonnetje op het hoofdpodium. Kom kijken naar de huldigingen.

Twee podia
Er zijn twee podia aanwezig. Op het cultuurpodium is er vooral muziek. Op het sport- en danspodium zijn er mooie dansoptredens en demonstraties van sporten. De podia bieden u een dagvullend programma. Ga er eens lekker voor zitten en geniet van dans, muziek en demonstraties.

Grote informatiemarkt
Op de informatiemarkt laat u zich informeren door alle aanwezige sport- en cultuurverenigingen, maar ook door bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Kinderprogramma
Voor de kinderen is er een leuk programma. BSO IJsselstein is ook aanwezig met een leuk programma voor jong en oud.

Daarnaast kunnen de kinderen krijgen via de informatiestand een zeskampkaart ophalen. Doe je mee aan zes activiteiten dan krijg je een mooi aandenken.

De sterke mannen van de Highland Games
Een van de wedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap Highland Games is op de SportFair & de Verenigingenmarkt IJsselstein. Boomstammen gooien, hamer werpen en nog meer wedstrijden waarvoor vele spieren nodig zijn is er te zien. Dit gebeurt door grote, zware en gespierde mannen. Natuurlijk in een schotse kilt. Het is zeer de moeite waard om hiernaar te komen kijken. En je wordt uitgedaagd om ook eens jouw spierkracht te tonen.

Ontdekken – beleven – meedoen
Ben jij ook aanwezig op zaterdag 13 juli bij evenemententerrein ‘t Podium. Vanaf 11:00 uur bruist het hier van sport en cultuur. Kom ontdekken wat er allemaal te doen is in de gemeente IJsselstein.

Beleef de vele sporten. Doe mee met hun activiteiten en geniet van de presentaties.

Op www.sportfair.nl staan de deelnemers. 

De SportFair wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente IJsselstein en BSO IJsselstein.

Foto: Bernard Brosi

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein