4-stuktv-low-res.jpg
Nieuws

Het Zendstation in StukTV

Spanning en sensatie in de Lopikerwaard. Vanaf zaterdag 23 januari is het nieuwe seizoen van De Kluis te zien op het YouTube kanaal van StukTV. Dit seizoen bevinden de kluizen zich in De Bank. En daar bood Het Zendstation het decor voor.

Geheime frequentie
In het grootste geheim werd het gehele terrein van het Zendstation gebruikt voor de opname van deze spannende serie. Verspreid over het terrein staan kluizen. Iedere week probeert een team overvallers deze kluizen te overvallen. Vinden zij de helft van de goudstaven, dan winnen zij € 10.000 voor het goede doel. Maar in welke kluis ligt het goud? Zitten de bankovervallers op de juiste frequentie om de buit te bemachtigen, worden ze opgeschrikt door een boobytrap of gepakt door de bewakers van StukTV.  In dit seizoen kruipen onder andere Britt Dekker, Wolter Kroes, Bram Krikke en Tygo Gernandt in de huid van overvaller. Met welke buit maken zij het goede doel blij? Ga vooral kijken!

Stoorzender vrij werken
Van sensatie tot een rustige omgeving om zonder stoorzenders te werken. Ook dat is mogelijk in Het Zendstation. Ontsnappen uit de hectiek van thuis werken? Reserveer een van de privékantoren om rustig te werken, dwaal tijdens de lunch door het historische gebouw en geniet van het weidse polderlandschap. Daarnaast is Het Zendstation de perfecte locatie voor kleinschalige en coronoproof bijeenkomsten of vergaderingen. Bied een exclusieve beleving en verbind met elkaar op een veilige golflengte.

Met afstand uniek
De historie en de diversiteit aan mogelijkheden maken het Zendstation uniek. Gebruik maken van onze kantoren of ruimtes? Ga naar hetzendstation.nl voor meer informatie en reserveringen.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein