sint-bijgewerkt.jpg
Nieuws

Hij komt hij komt

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint… toch? Door het coronavirus en de bijkomende maatregelen zijn veel evenementen afgelast. Kunnen kinderen dit jaar Sinterklaas wel begroeten bij de jaarlijkse intocht in IJsselstein? De gemeente IJsselstein en Toneelvereniging de Schakel heeft een besluit genomen: de fysieke intocht gaat dit jaar niet door, máár de goedheiligman komt wel naar IJsselstein.
Elk jaar is de intocht van Sinterklaas een groot feest in IJsselstein. Dit jaar stond het kinderfeest in de agenda op 21 november.

Sinterklaasintocht in IJsselstein
In veel steden in Nederland gaat er een streep door de sinterklaasintocht. En ook in IJsselstein ziet de intocht er dit jaar anders uit. We kunnen dit jaar niet in real life zien hoe de Sint voet aan wal zet, maar wél op verschillende plekken de Sint en zijn Pieten tegenkomen. In alle winkelcentra van IJsselstein zullen QR codes worden opgehangen waar Sinterklaas en zijn Pieten via een filmpje laten weten dat ze toch in IJsselstein zijn aangekomen en druk bezig zijn met alle voorbereidingen voor pakjesavond. Op de website van Sint in IJsselstein vind je binnenkort alle informatie.

Lieve Sinterklaas
Om het Sinterklaasfeest compleet te maken, start Sinterklaas een actie onder de naam “lieve Sinterklaas”. Dit is het idee: kinderen kunnen tot en met 28 november meedoen met de “lieve Sinterklaas” Facebookactie. Je maakt hiermee kans op een online bezoek van de enige echte IJsselsteinse Sinterklaas bij je thuis. De organisatie verloot 3 online Sinterklaasbezoeken voor vrijdag 4 december tussen 18.30 en 20.00. Kijk op de Facebookpagina van Sint in IJsselstein voor meer informatie.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein