proef-722x522-bertha.jpg
Nieuws

IJsselsteins Kookboek

De IJsselsteinse horeca heeft het zwaar door door beperkende maatregelen en sluiting vanwege corona. Om iets concreets doen om de horeca te steunen, is er in samenwerking met de ondernemers een kookboek gemaakt. In 'Proef IJsselstein' lees je persoonlijke verhalen van ondernemers en geven ze hun 'geheime' recepten weer.

Naast de productiekosten, gaat de winst in een pot voor de horeca. Je helpt ze dus rechtstreeks door één of meer exemplaren te kopen. Geef ze kado aan vrienden en bekenden. Denk ook aan moederdag en vaderdag. Of gewoon als een bedankje aan al je medewerkers, mocht je ondernemer zijn.

Recepten en verhalen van: Robuust, Café Bar De Stee, Café Bakkers, Café Bar 't Karrad, Hotel Epping, Bites & Nights, La Cosina de Espanã, Tonnie's Huiskamer, Fulcotheater, By Frances, De Lakei Lunchroom, Heeren van de Wijn, Zucotto, Kaatjes Theehuis, Brasserie de Kloostertuin, Mijn Sushi, Pizzaria Piccola Italia, Bar-Brasserie Joris, Pannenkoeken De Roozeboom, Restaurant Rivers, Sunita's, Broodje Dimitris, Burgers & Pancakes, Stafili.

Het boek is vanaf eind mei op te halen bij Boekhandel Logica, bestellen kan nu al. 

Boek bestellen

Fotografie: Marjolijn Tenge Photography, www.marjolijntenge.com
Ontwerp/layout kookboek: COPPER DESIGN creatief en secuur, www.copper-design.nl

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein