IJsselsteinloop
Nieuws

Inschrijving IJsselsteinloop 2020 geopend

De inschrijving voor de 38e IJsselsteinloop op zaterdag 30 mei 2020 is geopend!

De PodoXpert IJsselsteinloop behoort al jaren tot een van de grootste loopevenementen van de regio midden-Nederland. Jaarlijks wordt de IJsselsteinloop georganiseerd op de zaterdag voor Pinksteren. In 2020 is dat op 30 mei.

Er zijn drie verschillende loopafstanden te kiezen:

  • de Runnersworld Utrecht halve marathon
  • de Jumbo A. Langerak 10 km
  • de Body Business 5 km.

Deze afstanden zijn onderverdeeld in een heren- en damesklassement. Ook is er een Rabobank IJsselsteinloop 4 Kids voor de groepen 3 t/m 8 van de basisschool. Bedrijventeams kunnen inschrijven voor het Terberg Totaal Installaties bedrijvenklassement op de drie afstanden. Een sportief teamevenement met als beloning een goodiebag, een mooie teamfoto en voor iedere loper een medaille en een IJsselsteinloop-hardloopshirt.

Individueel inschrijven kan tot en met 13 mei 2020, voor slechts € 8,00 via www.ijsselsteinloop.nl

Iedere inschrijver krijgt dan een startnummer met zijn naam erop. Voor slechts € 12,50 kan een IJsselsteinloop-hardloopshirt besteld worden.

De faciliteiten en verzorging zijn vanzelfsprekend weer uitstekend. Er zijn kleedruimtes aanwezig en er is douchegelegenheid in de nabije omgeving. Voor de lopers zijn er onderweg posten met natte sponzen en water. Bij de start/finish is een medisch team én EHBO aanwezig. Ook dit jaar is weer een koelbad aanwezig.

Voor de eerste drie deelnemers per klassement zijn er bekers en tegoedbonnen voor onder andere sportkleding.

De looptijden worden geregistreerd door de chip op het startnummer en zijn op de website kort na de loop zichtbaar.

Door mee te doen aan dit evenement steun je 2 goede doelen : Aktie voor Aktie en Spieren voor Spieren.   

Het belooft weer een groot hardloopfestijn te worden. Vorig jaar liepen er meer dan 2.200 lopers mee met de nodige support langs de route. Doe dus mee of moedig de lopers aan; ontmoet elkaar in IJsselstein!

Schrijf je meteen in

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein