instawalk-door-verlicht-ijsselstein-1140p.jpg
Nieuws

Instagramwandeling door verlicht IJsselstein

UIT in IJsselstein organiseert op woensdagavond 12 december een Instagramwandeling (Instawalk) onder leiding van een gids door de verlichte binnenstad van IJsselstein. Deelnemers aan de wandeling brengen de mooiste plekken in beeld en delen de foto’s via sociale media. Iedereen met een Instagram-account kan zich opgeven.

Het doel van de wandeling is om de mooiste plekken van verlicht IJsselstein in beeld en onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen uit IJsselstein en daarbuiten. Dit kan door de gemaakte foto’s zo veel en zo vaak mogelijk te delen via Instagram en andere sociale mediakanalen. Bij de wandeling is een gids aanwezig om de deelnemers attent te maken op bijzondere plekken en objecten in de verlichte stad.

Ontmoet elkaar in IJsselstein op Instagram
Een andere aanleiding voor de wandeling is om de Instagrammers die al een tijdje actief zijn via #IJsselstein persoonlijk kennis met elkaar te laten maken. Ontmoet elkaar in IJsselstein!  

Deelname en kosten
De wandeling start om 20.00 uur vanaf de Bibliotheek, Overtoom 7, en duurt ongeveer anderhalf uur. Opgeven kan via info@uitinijsselstein.nl onder vermelding van ‘Instawalk’, naam en telefoonnummer. Bij slecht weer gaat de wandeling niet door. Deelname is gratis, een tegenprestatie in de vorm van #IJsselstein #MaandvanhetLicht bij het delen van de foto’s wordt op prijs gesteld. De leukste en bijzonderste foto’s worden gepubliceerd op de website IJsselstein.nl.

Maand van het Licht
De Instawalk is een van de vele activiteiten in de Maand van het Licht. Bekijk het volledige programma op de website.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein