intocht-sint-avl-1140p.jpg
Nieuws

Intocht Sint in IJsselstein

Op zaterdag 24 november vaart Sinterklaas samen met zijn Pieten IJsselstein binnen. De Pakjesboot meert rond 11.00 uur aan bij Hazenveld, waar Sint wordt ontvangen door burgemeester Patrick van Domburg en per koets zijn tocht door IJsselstein begint. Iedereen is welkom om te komen kijken en dit grote feest mee te vieren.

Het Sinterklaasfeest start om 10.30 uur rond Hazenveld met een verrassend voorprogramma, gebaseerd op de vrolijke voorstelling ‘Lust de Sint geen pepernoten?’ van Theaterstichting Kwibus in Theater Pantalone. De gehele dag kunnen de kinderen nog meegenieten van dit verhaal en ontdekken wat Sint vindt van het nieuwe recept van Pepernoot-Piet. Bij het Historisch Stadhuis spreekt Sinterklaas alle kinderen toe en ontvangt hij van de burgemeester de sleutel van de stad. Daarna wordt de route vervolgd naar alle winkelcentra in IJsselstein. Het programma van de intocht eindigt om 16.30 uur bij Hotel Epping in de binnenstad, waar de kinderen Sint toezingen en uitzwaaien.

Programma
10.30 uur: voorprogramma rond Hazenveld
11:00 uur: aankomst Sinterklaas op parkeerterrein Hazenveld
11:45 uur: De Plaats voor het Historisch Stadhuis
12:55 uur: winkelcentrum Kasteellaan
13:20 uur: winkelcentrum De Clinckhoeff
14:40 uur: winkelcentrum Achterveld
15:25 uur: winkelcentrum Zenderpark
16:15 uur: Sint wandelt door de binnenstad naar Hotel Epping
16.30 uur: Sinterklaas naar bed brengen

 

Om veiligheidsredenen moet de brug bij het Hazenveld tijdens de intocht vrij blijven. 

Kijk voor meer informatie over de intocht op www.sintinijsselstein.nl. De intocht van Sinterklaas wordt jaarlijks georganiseerd door Theatergroep De Schakel.

Maand van het Licht

De intocht van Sinterklaas is een van de vele activiteiten in de Maand van het Licht in IJsselstein. Kijk voor het volledige programma op www.ijsselstein.nl

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein