11kerstkaartenactie-indebuurt-sandra-zeilstra-9nov21-5-scaled-1536x1022.jpg
Nieuws

Kerstgroet naar IJsselsteinse ouderen

De kerstkaartenactie van indebuurt is back in town. Afgelopen jaar gingen de kerstkaarten naar ouderen in IJsselstein, dit keer zamelen zij ook weer kerstgroeten in voor ouderen. Doe je mee?

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Hoe mooi is het als wij deze IJsselsteiners blij kunnen maken met een kerstkaart? Daarom zamelt Indebuurt tot en met 16 december kerstkaarten in voor ouderen in woonzorgcentrum Ewoud. Vorig jaar gingen de 180 ingezamelde kerstkaarten naar verzorgingshuis Isselwaerde.

Kerstkaartenactie van indebuurt

Natuurlijk gaat de redactie van indebuurt zelf aan de slag, maar het zou superleuk zijn als jij ook meedoet. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus één of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór 16 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij woonzorgcentrum Ewoud terechtkomen.

Stuur je kaartje of lever je kerstgroet zelf in

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar:

IJsselstein indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie indebuurt IJsselstein
Vredenburg 24
3511 BB Utrecht

Waarom gaan de kerstkaarten naar Utrecht? Ons kantoor staat in Utrecht. Hier verzamelen en sorteren we de opgestuurde kaarten, tekeningen en knutselwerken. Wij zorgen ervoor dat alles bij het lokale verzorgingshuis terechtkomt.

Wil je je kerstgroet op papier liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten in de speciale, rode, kartonnen indebuurt-brievenbus stoppen bij:

Libris Boekhandel Logica
Benschopperstraat 17
3401 DG IJsselstein

 

Foto: Sandra Zeilstra

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein