varen-11-copie-low-res-herbert-ziher-.jpg
Nieuws

Lustrum en nieuwe website voor Stichting Yselvaert

Dit jaar bestaat Stichting Yselvaert 20 jaar en dat is reden voor een nieuwe website en een gevuld vaarseizoen met diverse vaartochten. De website is in een nieuw jasje gestoken en heeft een modern en overzichtelijk uiterlijk gekregen. Kijk ook eens op: www.rondvaartenijsselstein.nl!

Ga mee met een lustrumvaart
Het 20-jarig bestaan wordt gevierd met drie lustrumvaarten:

  1. Lustrumvaart naar Montfoort op zes dinsdagen. De boot vertrekt vanaf Museum IJsselstein en stopt kort bij de Posthoorn voor koffie met iets lekkers, daarna door voor een lekkere lunch bij een gezellig restaurant in Montfoort.
  2. Lustrumvaart naar Lopikerkapel + (plus) op een aantal donderdagen tijdens het vaarseizoen. Een keer per maand kun je de 'plus'-vaart maken, waarbij het ook een bezoek wordt gebracht aan het minimuseum Lopikerkapel en er is tijd voor een wandeling langs monumentale panden.
  3. Super-Lustrum-de Luxe-dagtocht: op zondag 24 juli kun je mee met dé vaart der vaarten. We varen eerst naar Montfoort, waar een pauze is voor koffie met iets lekkers. Dan vervolgt de route door het sluisje richting Linschoten en vanaf daar naar Oudewater. In Oudewater wordt de lunch genoten. Vervolgens gaan we terug via Montfoort naar IJsselstein. Een hele mooie dagtocht. Bij veel aanmeldingen wordt de tocht mogelijk nog een keer gemaakt.

Ben jij de 20.000e bezoeker van Yselvaert?
In de afgelopen 20 jaar hebben bijna 20.000 bezoekers een vaartocht met Yselvaert gemaakt. In dit jubileumjaar verwacht de stichting de 20.000e bezoeker. Deze gelukkige 'Yselvaerder' krijgt natuurlijk een feestelijk onthaal.

Boek je vaart

Foto: Herbert Ziher

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein