be1a0264-2.jpg
Nieuws

Nieuw: Rondje Instagrammen in IJsselstein

Stadsmarketing IJsselstein lanceert een nieuw rondje door IJsselstein waarmee inwoners en bezoekers de stad kunnen ontdekken en beleven. Het ‘Rondje Instagrammen is een audiotour langs alle bijzondere en fotogenieke plekjes van de meer dan 700 jaar oude vestingstad. Onderweg worden verhalen verteld en worden deelnemers uitgedaagd het perfecte plaatje voor Instagram te maken. Wie wordt er Insta-famous in IJsselstein? 

Je telefoon als gids  
De Instagramwandeling is te downloaden via de gratis izi.TRAVELapp en leidt je langs de mooie plaatsen in de stad. De verhalen worden automatisch afgespeeld, zodra je in de buurt komt van zo’n speciale plek. De audiotour bevat, naast een routekaartje en foto's, ook inspiratietips voor het maken van een eigen foto. In de binnenstad zijn ook tijdelijk extra hotspots in vrolijke vormen geplaatst om foto's te maken. 

Rondjes IJsselstein 
Het ‘Rondje Instagrammen’ is onderdeel van een serie wandelrondjes die in IJsselstein gemaakt kunnen worden. Voor kinderen is er een speciale speurtocht met quizvragen. Andere wandelingen leiden je langs de historische highlights, beeldende kunst of de verlichte gebouwen. Alle informatie over ‘Rondjes IJsselstein’ is te vinden op www.inijsselsten.nl. 

Bekijk Rondjes IJsselstein

 

Foto: Bernadet de Prins

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein