liefspopup-ijsselstein.jpg
Nieuws

Nieuwe winkel: LiefsPopup

In de historische binnenstad van IJsselstein ‘popt’ op de Benschopperstraat 14 een nieuwe winkel op. Na een tijdelijke carnavalswinkel maakt de winkelruimte nu plaats voor een LiefsPopup, een winkel vol unieke en handgemaakte producten. Een winkel waar alles met liefde gemaakt wordt door ruim 20 creatieve kanjers. Allemaal ‘kleine’ ondernemers die samen groots zijn.

De LiefsPopup is een initiatief van onderneemster Annemiek de Graauw. Zij huurt sinds een jaar een werkplek in de Liefsfabriek in Hazerswoude-dorp, een klein dorpje in de polder bij Alphen aan den Rijn. Toen zij de mogelijkheid kreeg om de sfeer van de Liefsfabriek naar IJsselstein te verhuizen, twijfelde zij geen moment. Annemiek: ‘De Liefsfabriek is een heerlijke plek om te werken, producten te verkopen of een workshop te geven. Nu kan ook IJsselstein kennis maken met dit mooie concept.’ 

De LiefsPopup valt samen met de maand van de ambachten. Een maand waarin IJsselsteinse ondernemers een kijkje in de keuken geven, hun vakmanschap tonen en uitleg geven over het maken van hun producten. Door de ondernemers van de LiefsPopup is een workshopagenda samengesteld. Je kunt er deelnemen aan een workshop Staphorster stipwerk, sieraden maken of handletteren.

Op vrijdag 24 mei a.s. worden de deuren geopend. De winkel is tot eind juli geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en koopzondag. Koop je iets in de LiefsPopup of volg je een workshop dan maak je iemand écht heel blij!

Fotobron: LiefsPopUp

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein