winterfair2-tony-buijse-1140p.jpg
Nieuws

Ontmoet elkaar onder de Kerstboom

Vanaf zaterdag 7 december staat IJsselstein een maand lang in het teken van Kerst. De kerstperiode wordt ingeluid met de gezellige Winterfair in de binnenstad en als hoogtepunt de feestelijke ontsteking van de Grootste Kerstboom. De hele maand december kunnen bezoekers elkaar ontmoeten bij sfeervolle evenementen, voorstellingen, shopdagen, avondrondleidingen, concerten en mooie plaatsen in verlicht IJsselstein.   

Winterfair
Op zaterdag 7 december wordt de IJsselsteinse binnenstad omgetoverd tot een Winterfair. Een groot winterfeest vol kramen, live muziek, ontmoetingen en gezelligheid. De Winterfair vindt plaats in het centrum en duurt van 11.00 tot 21.00 uur. Voor een hapje en een drankje kunnen bezoekers terecht bij een van de horecagelegenheden of stands op de fair. Bezoekers kunnen op diverse locaties genieten van live kerstmuziek. Ook voor kinderen zijn er leuke activiteiten. Nieuw dit jaar zijn de ‘Lichtjes in de Voorstraat’ tussen 16.00 en 21.00 uur. Een mooi schouwspel bij kaarslicht om elkaar te ontmoeten.

Ontsteking Grootste Kerstboom
Om 19.15 uur start op evenemententerrein Het Podium het feestprogramma rond de ontsteking van de Grootste Kerstboom met onder andere DJ Silvan Stoet en een optreden van Lee Towers. De Kerstboom wordt rond 20.00 uur officieel ontstoken.

Ontmoetingen in wintersfeer
De hele maand kunnen bezoekers feestelijk shoppen in de sfeervol verlichte binnenstad, ook op alle zondagen. De Plaats voor het historisch stadhuis wordt van 7 t/m 29 december ingericht als een winterse ontmoetingsplek, waar in de weekenden optredens in kerstsfeer plaatsvinden, versnaperingen worden aangeboden en (kinder)activiteiten plaatsvinden.

Meer informatie over alle kerstactiviteiten is te vinden op www.ijsselstein.nl

Foto: Tony Buijse 

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein