opening-schaatsbaan-bc-klein-scheveningen-2017-93-uitsnede-2.jpg
Nieuws

Ontmoet elkaar op het ijs in IJsselstein

Op vrijdagavond 7 december start de eerste editie van IJsselstein On Ice in het Kasteelpark. Vijf weken lang kan jong en oud genieten van winterpret aan de voet van de 16e-eeuwse Kasteeltoren. De overdekte ijsbaan van 25 bij 45 meter wordt om 19.00 uur magisch geopend en is toegankelijk tot en met zondag 13 januari.

Magische opening

Het schaatsfestijn wordt op vrijdagavond 7 december feestelijk geopend door Burgemeester Patrick van Domburg. Op het programma staan optredens van de kerstman, de ijsprinsessen, Jan van Woudenberg, diverse dj’s en kunstschaatsers. Het openingsfeest start om 19.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De toegang is gratis.  

Winterpret

De ijsbaan is van vrijdagavond 7 december tot en met zondag 13 januari dagelijks geopend. Vrij schaatsen kan op maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 10.00 tot 21.00 uur. In de kerstvakantie is de ijsbaan dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Afwijkende tijden in verband met activiteiten zijn te vinden in de agenda op IJsselsteinOnIce.nl.

Op en rond de baan vinden allerlei activiteiten plaats, zoals schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatsclinics, spelletjesmiddagen en ice curling toernooien voor bedrijven. Ook is er een reuzenglijbaan. Bezoekers kunnen genieten van een warm drankje en hapje bij de ijsbaan of bij een van de nabij gelegen horecalocaties in de binnenstad.

 

Over IJsselstein On Ice

De reuzenijsbaan is een initiatief van de IJsselsteinse ondernemer Richard Fick, eigenaar van Beachclub Klein Scheveningen.

Maand van het Licht

Meer informatie over IJsselstein On Ice is te vinden op IJsselstein.nl. Daar staan meer tips om elkaar te ontmoeten in de Maand van het Licht in IJsselstein.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein