p4221181.jpg
Nieuws

Op ontdekkingreis in je eigen streek

Trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door de ondernemende locals van de Utrechtse Waarden. Er zijn maar liefst 13 prachtige wandelroutes uitgezet met lengtes variërend van 7,6 tot 69 km. In totaal goed voor ruim 220 km wandelplezier vormgegeven op een aantrekkelijke wandelkaart. Met namen als Toren Route, Kerkepad Route, Hazenpad, Stoere Polder Route kan het niet anders dan, dat je onderweg van alles tegen komt. Ga eens langs bij een kaas- of fruitboer. Ontdek dat leuke terrasje of die bijzondere groepsaccommodatie middenin het groen. Goed om te weten als je iets te vieren hebt met vrienden en familie. Recreëer en koop lokaal en maak er een heerlijke belevenis van bij jou om de hoek. 

Nieuwe wandelkaart
Meer informatie is te vinden op de website van Struinen en Vorsen onder routes. Tevens is er een wandelroutekaart beschikbaar. De wandelkaart is nu al te downloaden vanaf de website.. Binnenkort zijn de kaarten ook verkrijgbaar bij de betrokken locals, VVV’s/ TIP’s en gemeenten. 

Geniet van de wandelingen en geef elkaar de ruimte.

De routes zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeenten Oudewater, Montfoort, IJsselstein en Lopik en de provincie Utrecht.

Fotobron: Struinen en Vorsen

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein