rondje-verlicht-ijsselstein-foto-historisch-stadhuis-tony-buijse-.jpg
Nieuws

Rondjes IJsselstein

Stadsmarketing IJsselstein introduceert drie gratis (audio)tours om IJsselstein te beleven. De routes langs verlichte gebouwen, heerlijke culinaire adressen en toffe cadeauwinkels zijn te lopen met je telefoon als gids en vertellen je onderweg verhalen en tips. Ook vanuit je luie stoel kun je online een ‘Rondje IJsselstein’ maken en de plekken bekijken.

Rondje Verlicht IJsselstein
Wandelen door de meer dan 700 jaar oude historische binnenstad is overdag al een belevenis, maar ’s avonds extra bijzonder en sprookjesachtig. De nieuwe tour ‘Rondje Verlicht IJsselstein’ leidt je langs de verlichte en eeuwenoude gebouwen die IJsselstein uniek maken en vertelt je onderweg de verhalen.

Rondje Kerstshoppen
De komende weken is het sfeervol kerstshoppen onder de Grootste Kerstboom. ‘Rondje Kerstshoppen’ leidt je langs toffe cadeauwinkels in verlicht IJsselstein. Voor ieder wat wils en voor elk budget. Zodra je in de buurt komt van zo'n speciaal adresje, vertelt je telefoon automatisch het verhaal over de winkel.

Rondje Thuisdineren
Vele IJsselsteinse ondernemers maken het mogelijk om thuis te genieten van hun kookkunsten. Het ‘Rondje Thuisdineren’ geeft je tips waar je terecht kunt om van je etentje thuis een feestje te maken en biedt een kijkje in de verschillende keukens. 

Je telefoon als gids
Alle drie de Rondjes IJsselstein staan online. Op een digitaal kaartje worden de speciale adressen aangegeven. Zodra je in de buurt komt van zo’n plek, vertelt je telefoon automatisch het verhaal over de locatie. De routes zijn te downloaden via de gratis izi.TRAVEL app op je telefoon of tablet. Op diverse locaties in de binnenstad van IJsselstein liggen ook routeflyers met een plattegrond.

Veilig rondje IJsselstein
Ga altijd bewust op pad voor je rondje IJsselstein. Vermijd drukte en geef jezelf en anderen de ruimte.

Informatie
Alle informatie over ‘Rondje Verlicht IJsselstein’, ‘Rondje Kerstshoppen IJsselstein’ en ‘Rondje Thuisdineren IJsselstein’ vind je op onze website. Je vindt de routes ook op de website van Izi.travel.

Foto boven: Tony Buijse

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein