458608238-477905335063394-5817927837118077969-n.jpg
Nieuws

Sprokkelhorst presenteert: La Vie en Rose

Mevrouw Klein Sprokkelhorst organiseert een nieuw betoverend evenement: La Vie en Rose. Op
zaterdagavond 14 december 2024 tussen 19.30 en 22.30 uur op diverse locaties in en rond de
binnenstad van IJsselstein.

Sprankelende avond in kersttijd
Bij La Vie en Rose heeft iedere locatie of straat een unieke sfeer en programmering. Deze avond
bekijken we de wereld rooskleurig en weten we wat het leven mooi maakt. Zo transformeert het Fulcotheater tot nachtclub Club Moulin Rouge en de hoofdstraat tot Rue de Rêve. In het Kasteelpark staat de prachtige spiegeltent Idolize, ingericht als Tangosalon Argentin. Ook de Bibliotheek het Maison des Peuples Unis speelt het internationale Catching Culture Orchestra. De Voorstraat oftewel de Rue Principale wordt bevolkt door heel veel bandjes. In het Hotel de Ville speelt filmorkest Histoires de Imagination. Et beaucoup plus!!

Mevrouw Klein Sprokkelhorst
Mevrouw Klein Sprokkelhorst draagt de kunsten een warm hart toe en laat zien en voelen dat cultuur
voor iedereen is. Een programmering voor jong en oud, voor mensen van alle gezindten en uit alle
windstreken.

Programma
In de binnenstad zijn meer dan deze avond 40 locaties te bezoeken. Voor zeven bijzondere locaties is het mogelijk vanaf 16 september een ticket voor €5,- per voorstelling te kopen. Dit zijn unieke optredens. Zo is in de theaterzaal van het Fulcotheater de band Robin Kester te horen, bestempeld door het NRC als de beste CD release van 2023. In de filmzaal treed het duo Ludique op met het programma From Berlin with love. In het Kasteelpark wordt een historische Spiegeltent omgetoverd tot een tangosalon met het Tangata Tango kwartet. In het Museum IJsselstein treed Renske Taminiau op met de bijzonder Dulcitone en sprookjesachtige filmanimaties. In het historische stadhuis zijn jonge talenten van wereldniveau harpist Joost Willemze en fluitiste Luna Vigni te horen. In beide Nicolaaskerken tot slot onmisbare kerstsfeer met Christmas Carols van Harmonie Amicitia en het kathedrale kinderkoor. 

Op deze zeven locaties zijn voorstellingen van 30 minuten om 19.30, 20.30 of 21.30 uur een ticket
geeft dan gegarandeerd een zitplaats! De overige 33 locaties zijn vrij te bezoeken. Zie voor het programma van zeven ticketlocaties https://sprokkelhorstpresenteert.nl/
Reserveren kan online of aan de kassa van het Fulcotheater.

Programma La Vie en Rose

Reserveer je ticket

la-vie-en-rose-14122024-1.jpg

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein