nozema-56-droneachterkant.jpg
Nieuws

Unieke historische thuiswerkplek

Als thuiswerken even niet werkt, biedt Het Zendstation in Lopikerkapel de oplossing. Een tijdelijk privékantoor buitenshuis. Vanaf 20 april stelt Het Zendstation geheel kosteloos werkplekken beschikbaar om het langdurig thuiswerken te veraangenamen en zo een steentje bij te dragen in de strijd tegen het Corona virus. 

Bijdragen
Het voormalig Nozema gebouw, dat verder gaat onder de naam Het Zendstation, zou begin april tijdelijk beschikbaar komen als eventlocatie. Anne-Marie Vos, Manager van Het Zendstation: “Door de gevolgen van het Corona virus is dit nu niet mogelijk. In onze omgeving hoorden we veel verhalen van mensen voor wie het allesbehalve ideaal is om thuis te werken. Het Zendstation is groot en heeft veel verschillende ruimtes. Dat bracht ons op het idee om samen met Studio Stoer uit Lopik werkplekken te creëren en deze geheel kosteloos aan te bieden als tijdelijke werkplek. We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen in deze tijden. We starten met 10 werkplekken maar hebben capaciteit om uit te breiden als er veel belangstelling voor is.”

De voordelen op een rij
We bieden gratis koffie, WiFi en parkeren, een eigen privékantoor (dus echt Corona-proof) en het allerbelangrijkste: geen stoorzenders. Jouw kantoor is ergonomisch ingericht met een bureaustoel en verstelbaar bureau en alle werkplekken en sanitair worden dagelijks na gebruik schoongemaakt. Bovendien maak je ook kennis met dit unieke Rijksmonument wat nog niet eerder open was voor publiek. Je ontdekt de omgeving en het gebouw en je geniet van het uitzicht over de weilanden. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je laptop en je werk. 

Reserveer jouw privékantoor
Ben jij klaar met het delen van de keukentafel, het zoeken naar een rustige plek om te bellen of jouw aantekeningen tussen het schoolwerk van de kinderen te vinden. Ga naar hetzendstation.nl/privekantoor en reserveer jouw kantoor voor een (dag)deel. De werkplekken zijn vanaf maandag 20 april te gebruiken.

Studio Stoer
Studio Stoer richt de tijdelijke werkplekken in Het Zendstation in. Jim Overbeek, eigenaar: “Dit verzoek is ons op het lijf geschreven, want dat is wat wij bij Studio Stoer exact doen. Het (her)inrichten van werkplekken en bijvoorbeeld kantoortuinen. We houden daarbij altijd rekening met akoestiek, ergonomie, design en flexibiliteit en nu dus ook met de 1,5 meter samenleving.“

Een andere ‘frequentie’
Het Zendstation is, na de Coronacrisis, als tijdelijke en unieke locatie beschikbaar voor evenementen, congressen, culturele voorstellingen of kleinere bijeenkomsten zoals workshops, trainingen en vergaderingen. Omgeven door natuur op een bijzondere en historische locatie maak je op een andere frequentie verbinding met elkaar. Meer informatie op hetzendstation.nl of vraag informatie aan via zend@hetzendstation.nl.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein