promo-image-jos-dolstra-cmyk-low-res.jpg
Nieuws

Urban workshop van Gianinni Moreira

Topdanser en choreograaf Gianinni Moreira geeft in de maand mei een exclusieve workshop tour, waarbij hij op op Dans Instituut Jos Dolstra zal lesgeven. De workshop vindt plaats op zondag 13 mei van 14:00 - 15:30 uur.

Gianinni jureert met, o.a. Dan Karaty, vanaf 27 april 2018 het nieuwe dansprogramma Time to Dance op RTL 4. Voor het programma en de workshop-tour vliegt hij speciaal over vanuit Los Angeles, waar hij al 8 jaar woont en werkt op het hoogste niveau als danser en choreograaf. 

Gianinni deed mee aan seizoen 1 van tv-programma So You Think You Can Dance. Na het programma is hij naar Amerika verhuisd om daar de markt te veroveren. Gianinni werkt en tourt met internationale supersterren zoals Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj. Tevens is hij 3 jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil's "Michael Jackson Immortal World Tour”. 

Eén van de hoogtepunten van 2017 was zijn deelname aan de SuperBowl met Lady Gaga. Hierbij zagen ruim 118 miljoen kijkers Giannini schitteren op het grootste sportevenement ter wereld.

Deelname workshop

Kosten zijn 17,50 voor leden en 19,50 voor niet-leden 
Inschrijven via info@josdolstra.nl
Vanaf 14 jaar dansend op medium/gevorderd niveau

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein