ganzen-op-de-overtoom-michiel-abel-.jpg
Nieuws

Verjaarskalender IJsselstein

IJsselstein is een verjaarskalender rijk met mooie foto’s van IJsselstein. Alle opbrengsten ervan komen ten goede aan bewonersprojecten van de drie woonzorgcentra in IJsselstein. Dat zijn Ewoud, Isselwaerde en Mariënstein. De kalender is vanaf vrijdag verkrijgbaar.

De in de kalender afgedrukte foto’s zijn een selectie uit de inzendingen van de afgelopen jaren voor Fotowedstrijd IJsselstein, in 2003 ontstaan uit enthousiasme voor IJsselstein. Het idee voor de kalender komt bij de IJsselsteiners Hendrik-Jan van Oostrum en Martin Planken vandaan. Hendrik-Jan is eigenaar van kadowinkel ‘Momenten van Leven’ in de binnenstad. In 2017 heeft de winkel zich als hoofdsponsor verbonden aan de fotowedstrijd. Martin is organisator van de wedstrijd. “Wij wilden de foto’s en de fotografen graag een groter podium bieden en tegelijkertijd enkele goede doelen steunen. De in IJsselstein en door IJsselsteiners gemaakte foto’s krijgen nu de mogelijkheid om iets moois voor IJsselstein te betekenen.”

De kalender is vanaf vrijdag voor €9,95 verkrijgbaar bij, indien geopend: Boekhandel Logica, Momenten van Leven, Plus J. Schimmel Panoven, Plus J. Schimmel Zenderpark en The Read Shop. In verband met corona kunnen de kalenders ook contactloos bij u worden thuisbezorgd. Bel daarvoor met 030-2765106 of mail naar info@momentenvanleven.nl

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein