zomerfestijn1.jpg
Nieuws

Voor derde keer Zomerfestijn+

Zomerfestijn+ is bezig in IJsselstein een aansprekende traditie te worden. Van maandag 23 juli t/m vrijdag 17 augustus is er voor oudere IJsselsteiners (50+) die in de vakantietijd eens wat anders willen, een programma dat dicht bij huis de kans biedt om er eventjes uit te zijn. Deze doelstelling is in voorgaande jaren een schot in de roos gebleken.

Ook deze zomer is er een gevarieerd aanbod van activiteiten in samenwerking lokale IJsselsteinse partijen. IJsselsteiners kunnen deelnemen aan een keur van activiteiten en bijeenkomsten, waarbij men wordt uitgedaagd tot kijken, luisteren, praten en nadenken; tot wandelen, dansen en bewegen. Verkennen en genieten van wat IJsselstein aan natuur en cultuur te bieden heeft, tegen minimale kosten. 

Meer informatie op de website. Programmaboekjes inclusief aanmeldformulier zijn verkrijgbaar bij Pulse (locaties: Wijkcentrum Oase en Jan van der Heijdenweg) en de Bibliotheek. 

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via het aanmeldformulier in het programma boekje of op de website.  

Organisatie Zomerfestijn+

Zomerfestijn+ is een initiatief van Stichting Pulse in samenwerking met individuele vrijwilligers en vrijwilligers van Historische Kring IJsselstein, Kursusprojekt IJsselstein en KBO/PCOB afdeling IJsselstein/Lopik. 

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein