kasteeltoren-ijsselstein-lenteavond-avl-2-1.jpg
Nieuws

Voorjaarsavondwandelingen weer van start

UIT in IJsselstein organiseert de komende maanden samen met de Historische Kring IJsselstein een nieuwe serie voorjaarsavondwandelingen door de historische binnenstad van IJsselstein. De eerste wandeling van het seizoen vindt plaats op donderdagavond 19 mei om 19.30 uur.

Tijdens deze voorjaarsavondwandelingen maak je een tijd- en ontdekkingsreis door de binnenstad van IJsselstein. Het is een rondje oud IJsselstein voor iedereen. Je kunt een of meerdere keren meewandelen, want er is zoveel te vertellen dat 1,5 uur eigenlijk niet genoeg is. De wandelingen zijn dan ook gebaseerd op actualiteit en verzoeken en daarmee krijgt iedere wandeling weer een nieuwe inhoud.

Je krijgt ter plekke uitleg over de oude vestingstad of over de totstandkoming van het Kloosterplantsoen of het Kasteelpark. Met al die verhalen krijg je de geschiedenis van IJsselstein compleet.

Praktische informatie en aanmelden
De wandelingen vinden wekelijks plaats op wisselende dagen (dinsdag, woensdag of donderdag). Data: donderdag 19 mei, dinsdag 24 mei, woensdag 1 juni, donderdag 9 juni, dinsdag 14 juni en woensdag 22 juni.

Start is om 19.30 uur op de Plaats voor het Historisch Stadhuis en de wandeling duurt tot 21.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelnemers betalen € 5,00 per persoon. Graag contant en gepast betalen aan de gids.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein