Nieuws

Wensboom voor lichtpuntjes

In deze bijzondere tijden wil Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard Lichtpuntjes brengen. Lichtpuntjes: Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken… Je kan ze ook zijn!

Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard stelt samen met een groot aantal lokale sponsoren een fors geldbedrag ter beschikking om deze bijzondere kerstperiode zoveel mogelijk wensen (klein en groot) in vervulling te laten gaan. En niet alleen door geld te geven, maar ook door te helpen. Door handen uit de mouwen te steken en kennis in te gebruiken.

Ongetwijfeld ken je iemand die hulp kan gebruiken. Iemand met een bijzonder verhaal die wel wat steun kan gebruiken. Een hart onder de riem. Hulp uit onverwachte hoek. Wens dan mee!

Bezoek de Wensboom in IJsselstein
Alle wensen die binnenkomen, worden in de Wensboom opgehangen. Om te laten zien hoeveel wensen er zijn, wordt voor elke wens een kerstwensbal in de Wensboom gehangen. De Wensboom is van 10 tot 20 december 2021 te vinden tegenover het ‘historisch’ stadhuis in hartje IJsselstein. Op 10 december om 17:00 uur zal de Wensboom officieel geopend worden. Doe een wens voor 17 december!

Hoe werkt de actie?

Bedenk een wens
Wensen doe je voor een ander. Dat mag iets groots / bijzonders zijn, maar ook gewoon een mooi klein gebaar naar een dierbare. Laat je inspireren door een aantal voorbeeldwensen op de website van de Wensboom IJsselstein 2021.

Stuur de wens in
Vul het formulier in op de website waarin je de wens beschrijft en voor wie de wens is. En wie weet, gaat jouw wens wel in vervulling!

Laat de wens in vervulling gaan
Voor eerste Kerstdag laat Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard weten welke wensen in vervulling gaan. Op deze manier hoopt de organisatie flink wat mensen een mooie Kerst te bezorgen.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein