Nieuws

Wensboom voor lichtpuntjes

In deze bijzondere tijden wil Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard Lichtpuntjes brengen. Lichtpuntjes: Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein. Je hoeft ze niet te zoeken… Je kan ze ook zijn!

Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard stelt dit jaar samen met een groot aantal lokale sponsors een fors geldbedrag beschikbaar om wensen in vervulling te laten gaan.

Dus ken jij iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken of wil je jouw buur, partner, vriend of vriendin in het zonnetje zetten, wens dan mee met de wensboom! Alle wensen zijn geoorloofd.

Wensen kunnen tot 17 december 2022 ingediend worden. Wie weet gaat jouw wens dit jaar in vervulling!

Wens mee!

Bezoek de Wensboom in IJsselstein
De Wensboom is van 10 tot 20 december 2022 te vinden tegenover het ‘historisch’ stadhuis in hartje IJsselstein. Op 10 december om 14:00 uur zal de Wensboom officieel geopend worden. Doe een wens voor 17 december!

Hoe werkt de actie?

Bedenk een wens
Wensen doe je voor een ander. Dat mag iets groots / bijzonders zijn, maar ook gewoon een mooi klein gebaar naar een dierbare. Laat je inspireren door een aantal voorbeeldwensen op de website van de Wensboom IJsselstein 2022.

Stuur de wens in
Vul het formulier in op de website waarin je de wens beschrijft en voor wie de wens is. En wie weet, gaat jouw wens wel in vervulling!

Laat de wens in vervulling gaan
Voor eerste Kerstdag laat Lionsclub IJsselstein-Lopikerwaard weten welke wensen in vervulling gaan. Op deze manier hoopt de organisatie flink wat mensen een mooie Kerst te bezorgen.

Volg ons op social media
Blij je te zien in IJsselstein